IS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu IS
Post Reply
darek31
Lex user
Model Lexusa: IS

Re: IS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Post by darek31 »

Krzysiek1125 wrote:Faktycznie są takie tryby w IS-e.

A co do wersji wyposażenia... Jak tak oglądam na zdjęciach to jest to taka sama wersja jak moja... a ja mam wpisane COMFORT, ale zastanawiam się czy aby napewno jest to comfort czy jeszcze niżej...
Ja wiem, że są tryby jazdy tylko czy one mają wpływ na sztywność zawieszenia??
Odnośnie wersji wyposażenia... Dla mnie to wersja elegance:
Wersja ELEGANCE cena 153 400 PLN brutto

Wyposażenie tak jak w Clasic + skórzana tapicerka siedzisk foteli z elektryczną regulacją i klimatyzacją foteli przednich, Aluminiowe obręcze kół 17”, 225/45 R17 przód + 245/45 R17 tył. Opcjonalnie można dokupić : Zintegrowany system zarządzania dynamiką pojazdu (VDIM), Szyberdach, System GPS + Asystent parkowania + system BluetoothTM + ekran dotykowy+ audio Mark Levinson, 14 głośników + odtwarzacz DVD na 6 płyt
Krzysiek1125
Lex user
Model Lexusa: IS 250 AWD

Post by Krzysiek1125 »

Co to sztywności zawieszenia to nie wiem jakby miało się to odbywać przy klasycznym zawieszeniu - myślę że to jest inwencja twórcza handlarza.

Opis skopiowałeś z wersji 220d.
Na tej samem stronie masz opis dla 250 i bardziej pasuje wersja comfort chociażby ze względu na drewniane elementy wykończenia i elektrycznie regulowaną kierownicę i ksenony.
Wersja wyposażenia COMFORT - 177 200 Manual / 184 700 Automat

Wyposażenie tak jak w Elegance + Lampy przednie z systemem AFS: bi-ksenonowe ze spryskiwaczami, Wycieraczki szyby czołowej z czujnikami deszczu, Czujniki parkowania, Elektryczna regulacja wysokości i wysunięcia kierownicy, Pamięć ustawienia fotela kierowcy, kierownicy i lusterek, Lusterko wew. wsteczne oraz lusterka zewnętrzne fotochromatyczne, Drewniane elementy wykończenia wnętrza oraz podświetlane nakładki progowe, Roleta szyby tylnej regulowana elektrycznie
darek31
Lex user

Post by darek31 »

Krzysiek1125 wrote:Co to sztywności zawieszenia to nie wiem jakby miało się to odbywać przy klasycznym zawieszeniu - myślę że to jest inwencja twórcza handlarza.

Opis skopiowałeś z wersji 220d.
Na tej samem stronie masz opis dla 250 i bardziej pasuje wersja comfort chociażby ze względu na drewniane elementy wykończenia i elektrycznie regulowaną kierownicę i ksenony.
Wersja wyposażenia COMFORT - 177 200 Manual / 184 700 Automat

Wyposażenie tak jak w Elegance + Lampy przednie z systemem AFS: bi-ksenonowe ze spryskiwaczami, Wycieraczki szyby czołowej z czujnikami deszczu, Czujniki parkowania, Elektryczna regulacja wysokości i wysunięcia kierownicy, Pamięć ustawienia fotela kierowcy, kierownicy i lusterek, Lusterko wew. wsteczne oraz lusterka zewnętrzne fotochromatyczne, Drewniane elementy wykończenia wnętrza oraz podświetlane nakładki progowe, Roleta szyby tylnej regulowana elektrycznie
Nie ma rolety regulowanej elektrycznie, spryskiwaczy ksenonów, pamięci foteli też tam nie widać. Nie ma co się rozwodzić bo to nieja jestem nim zainteresowany. Ja już swoją 250-ątke mam :LEXUS: :ok: :puchar:
octane
Lex user
Model Lexusa: NX300

Post by octane »

Te ustawienia nie maja wpływu na zawieszenie a jedynie na sterowanie skrzynią biegów.
gret
Nowy lex user
Model Lexusa: Is

Post by gret »

Ktoś zna to auto? http://otomoto.pl/oferta/lexus-is-prest ... yao9T.html
Cena trochę zaporowa ale wygląda na lalkę.
darek31
Lex user

Post by darek31 »

gret wrote:Ktoś zna to auto? http://otomoto.pl/oferta/lexus-is-prest ... yao9T.html
Cena trochę zaporowa ale wygląda na lalkę.
Cena nie jest aż tak bardzo zaporowa jeżeli auto faktycznie ma pełny serwis i jest w idealnym stanie. Stoi na allegro już ze 2-3 miechy. Na początku stał za 56k.
grucha2666
Lex Driver
Model Lexusa: IS 300

Post by grucha2666 »

Witam na oficjalnej stronie Lexusa salon z puławskiej jakiś czas temu pojawił się is350: http://www.uzywane.lexus-polska.pl/poka ... /355968591 ktoś ma jakieś info o nim oprócz tego co wiadome: z USA.
zurek490
Lex user
Model Lexusa: is 200

Post by zurek490 »

Witam
Chce się z wami podzielić informacją o pięknym lexsiu.
http://otomoto.pl/oferta/lexus-is-lexus ... yeMpF.html
Auto zdaniem sprzedającego bez wypadkowe lecz rzeczywistość jest chyba lekko inna
Raport z Auto DNA
http://www.autodna.pl/vin/JTHBX26260203 ... autodnarhp
VIN: JTHBX262602039025
Last edited by zurek490 on 14 Dec 2015, o 21:31, edited 1 time in total.
ArtIS
Lex Maniak
Model Lexusa: IS 250 AWD

IS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Post by ArtIS »

Janusz biznesu... Kolejny dowcipny. Powinni ich wieszać!
darek31
Lex user

Post by darek31 »

Ładnie im wyszedł :D
Post Reply

Return to “Lexus IS”