Spoty Warszawa !!! 7 maj - Salon na Puławskiej
- :::JanG23:::
- Lex user
- Model Lexusa: LS 430 '01 (UCF30)
- Ralfx
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Spotkanie grupy z Warszawy i okolic - 6.10.11 godz 20 Cargo
Ja pewnie bede tradycyjnie lecz po raz kolejny mogę być niestety bez autka
zobaczymy jak roboty pójdą.
Zatem proponuję jedno z ostatnich (jeśli nie ostatnie) w tym roku spotkanie pod chmurką. Spotkamy się tuż obok kolegów z Supra Team. Będzie myślę latwiej się znaleźc dzięki temu. Poza tym telefon do mnie jest w tym wątku.
Termin: czwartek 6.10.2011 godz. 20 zaczynamy sie zbierać, jak ktoś nie da rady można sie spóźnić, pewnie troche posiedzimy
Miejsce: Cargo 52.157805,20.984562 - prosimy się nie zrażać ilością ludzi, jakoś się pomieścimy

Zatem proponuję jedno z ostatnich (jeśli nie ostatnie) w tym roku spotkanie pod chmurką. Spotkamy się tuż obok kolegów z Supra Team. Będzie myślę latwiej się znaleźc dzięki temu. Poza tym telefon do mnie jest w tym wątku.
Termin: czwartek 6.10.2011 godz. 20 zaczynamy sie zbierać, jak ktoś nie da rady można sie spóźnić, pewnie troche posiedzimy

Miejsce: Cargo 52.157805,20.984562 - prosimy się nie zrażać ilością ludzi, jakoś się pomieścimy

Last edited by Ralfx on 4 Oct 2011, o 22:35, edited 1 time in total.
-
- Lex user
- Model Lexusa: LS400 1990, Supra mk2 1986 UZ VVTi
Re: Spotkanie grupy z Warszawy i okolic - 6.10.11 godz 20 Ca
Zatem do zobaczenia, nasza grupa zbiera się zawsze ok 21,
w zeszły czwartek miejsca było całe mnóstwo.
w zeszły czwartek miejsca było całe mnóstwo.
- dS
- Lex Master
ja możliwe że też się zjawię
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- Ralfx
- Lex Master
Re: Spotkanie grupy z Warszawy i okolic - Arkadia 15.12 godz
Witam warszawiaków
Rok dobiega końca, od paru miesięcy nic się nie działo. Mało inicjatywy jakoś, trzeba to zmienić.
Proponuję ostatnie spotkanie w tym roku, takie przedświąteczne ale bez dzielenia się opłatkiem
Zapraszamy wszystkich tych którzy mają Lexusy oraz tych którzy dopiero szukają. Mam nadzieje że uda nam się ustanowić jakiś nowy rekord frekwencji 
Jest już raczej zimno i taka jesienna aura nie sprzyja spotkaniom pod chmurką zatem proponuję powrót do Arkadii, gdzie jak już sie przekonaliśmy mamy dostatecznie dużo miejsca i jest całkiem ciepło.
Sugeruję termin 15.12.2011 czyli czwartek o godzinie 20.
Miejsce : CH Arkadia, parking poziom -2 Sektor żółty, okolice sektoru H18.
Dla mających trudności z dojazdem: istnieje wjazd na poziom -2 bezpośrednio od strony północy, na sektor żółty jest dosyć ciężko trafić dlatego zazwyczaj stoi pusty i mozna sie tam spotykać, sugeruję w razie potrzeby jeździć pod prąd. Sektor żółty -2 jest bezpłatnym parkingiem. W razie wypadku pomogę. Tel dla nei mogących nas odnaleźć 798 96
Zróbmy dla sprawdzenia rónież listę obecności
1. Ralfx
2. ...

Rok dobiega końca, od paru miesięcy nic się nie działo. Mało inicjatywy jakoś, trzeba to zmienić.
Proponuję ostatnie spotkanie w tym roku, takie przedświąteczne ale bez dzielenia się opłatkiem

Jest już raczej zimno i taka jesienna aura nie sprzyja spotkaniom pod chmurką zatem proponuję powrót do Arkadii, gdzie jak już sie przekonaliśmy mamy dostatecznie dużo miejsca i jest całkiem ciepło.
Sugeruję termin 15.12.2011 czyli czwartek o godzinie 20.
Miejsce : CH Arkadia, parking poziom -2 Sektor żółty, okolice sektoru H18.
Dla mających trudności z dojazdem: istnieje wjazd na poziom -2 bezpośrednio od strony północy, na sektor żółty jest dosyć ciężko trafić dlatego zazwyczaj stoi pusty i mozna sie tam spotykać, sugeruję w razie potrzeby jeździć pod prąd. Sektor żółty -2 jest bezpłatnym parkingiem. W razie wypadku pomogę. Tel dla nei mogących nas odnaleźć 798 96
Zróbmy dla sprawdzenia rónież listę obecności

1. Ralfx
2. ...
- dS
- Lex Master
Dla mniej obeznanych z terenem powiem że najlepiej pojechać do ronda Babka i dalej tak ja jest namalowane tutaj klik. Po wjechaniu do garażu trzymamy się prawego pasa i jedziemy nim do końca, lewy kończy się wcześniej i omija żółty sektor, jak dojedziemy do końca to skręcamy w lewo i jedziemy prosto aż ujrzymy po prawej stronie stado Lexów
1. Ralfx
2. dS

1. Ralfx
2. dS
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- andrej7
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200, GS430 MkIII
Re: Spotkanie grupy warszawskiej - 15.12.11 godz 20 CH Arkad
Witam
Mnie osobiście w czwartek nie pasuje za bardzo, w związku z tym proponowałbym środę, w tym samym miejscu o tej samej porze.
To jest wyłącznie moja sugestia, wypowiedzcie się odnośnie terminu i niech wiekszość zadecydujcie.
Mnie osobiście w czwartek nie pasuje za bardzo, w związku z tym proponowałbym środę, w tym samym miejscu o tej samej porze.
To jest wyłącznie moja sugestia, wypowiedzcie się odnośnie terminu i niech wiekszość zadecydujcie.
W poszukiwaniu mocy...
- WarsawCasual
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
W czwartek niestety nie dam rady się pojawić, natomiast środa mi pasuje owszem 

- GARBI
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
a mi obojętne, będzie hasło to podbijam
- Ralfx
- Lex Master
Re: Spotkanie grupy warszawskiej - 14.12.11 godz 20 CH Arkad
Widze że mały odzew ze strony ludu to pójdziemy Andrzejowi na rękę i przełożymy impreze na środę
Mam nadzieje że nikomu nie popsuło to planów.