GS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu GS
Post Reply
mad.dariusz
Lex user
Model Lexusa: gs 430 mkII

Re: GS mkII - Pytania o auto z ogloszenia

Post by mad.dariusz »

Pamiętam jak stał za ok 20 000 zł kilka miesiecy temu, a co do sprysków to są wersje bez.
Bonio
Lex user
Model Lexusa: brak

Post by Bonio »

heh dzwoniłem dziś do typa rano, zdziwiony ze chcę obadać auto, gościu w pracy, mówię że później się odezwę... Dzwonię po 15, mówię że dzwoniłem a on gada kolejny raz zdziwionym głosem czy ja go chcę luknąć, mówię że tak i co tam jest do roboty przy nim... a gość gada że to co na ogłoszeniu napisał... pytam się czy on po opłatach i z kim umowę zawieram, a on mi na to że jak chcę to może być na niego albo nie wiem na kogo, ale mówił że musiałby zarejestrować na siebie jak chcę z nim sporządzić... pytam się czy było malowane szpachlowane itd, to coś zaczął pod nosem burkać że tam coś było ale co i jak to nie powiedział dokładniej tylko że on go robił... a jak mu powiedziałem że to już się na miejscu zweryfikuje bo dysponuję miernikiem lakieru to nagle gadka się ucięła i po prostu chciał mnie zbyć mówiąc że oddzwoni bo właśnie ma klienta... oczywiście nie oddzwonił :D więc myślę że czeka na frajera co zobaczy znaczek :LEXUS: i ma kisiel w gaciach i w ciemno kupi
djslavoll
Lex user
Model Lexusa: GS300 mkII

Post by djslavoll »

Koledzy, czy wersja Executive GS430, miała czujniki parkowania z tylu? Chciałbym wykluczyć wypadkowosc auta...
Last edited by djslavoll on 5 Feb 2016, o 15:42, edited 1 time in total.
Mat.
Lex user
Model Lexusa: był LS 430 jest RX400h

Post by Mat. »

Ten z Białegostoku ma kierownicę poliftową, ale już zegary i tylne lampy nie. Srebrna ramka koło wybieraka skrzyni jest chyba tylko w polifcie, ale jak dobrze widzę nie ma trybu manualnego tylko 4. Rocznikowo niby polift. Ja bym był ostrożny.
Bonio
Lex user
Model Lexusa: brak

Post by Bonio »

dzięki za podpowiedź, no gościu gadał że tam coś było robione blacharsko, ale w jakim stopniu to tego sie nie dowiedziałem bo do tej pory nie oddzwania :( he
Thorgal1
Moderator
Model Lexusa: GS300 mkII '02 / GS450H mkIII '12.09

Post by Thorgal1 »

Mat. wrote:Ten z Białegostoku ma kierownicę poliftową, ale już zegary i tylne lampy nie. Srebrna ramka koło wybieraka skrzyni jest chyba tylko w polifcie, ale jak dobrze widzę nie ma trybu manualnego tylko 4. Rocznikowo niby polift. Ja bym był ostrożny.
polift ma kierownicę z chromowanym znaczkiem, a ten to chyba pomalował na biało :)
Image

http://lexus-forum.pl/viewtopic.php?f=86&t=8457

steam: aegirsson1, https://www.facebook.com/InsomniaSystem/
TheGun
Nowy lex user
Model Lexusa: Będzie GS

Post by TheGun »

http://allegro.pl/lexus-gs-300-3-0-benz ... 68856.html

Mam wrażenie wnioskując ze zdjęć, że jakaś przygoda z tyłu była. Może ktoś już go oglądał?
LS*
Lex user
Model Lexusa: LS400 DARK BROWN PEARL

Post by LS* »

Tego gs-a z Białegostoku oglądałem w grudniu. Nawet o nim nie myślcie. Cały malowany i to nieudolnie. Kupa szpachli. W bagażniku woda i pleśń. Na pierwszy rzut oka wygląda dobrze. Nie warto. 5 tysięcy bym nie dał. Gość mało w ryj nie dostał jak go obejrzałem, bo zapewniał, że taki super.
peterp194
Lex user
Model Lexusa: GS300 JZS160

Post by peterp194 »

ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

Czemu wszyscy szukają najtańszych ofert ... a do tego są tak najarani na te okazje że nawet nie widzą że jest to wał i to skierowany do hmmm... ugryzłem się w język :down:
Post Reply

Return to “Lexus GS”