zeby byla jasnosc to sa te dywaniki????
http://allegro.pl/gumowe-dywaniki-samoc ... 40294.html
Dywaniki
- kolunio
- Lex user
- Model Lexusa: is200
- turkus
- Lex Driver
- Model Lexusa: is 300 SC
Re: Dywaniki
Si. Zdjęcia będą jutro (mam nadzieję
)

-
- Lex user
- Model Lexusa: IS250
witam
ja polecam te dywaniki...
http://allegro.pl/dywaniki-samochodowe- ... 30404.html
jestem bardzo zadowolony idealnie dopasowane...
ja polecam te dywaniki...
http://allegro.pl/dywaniki-samochodowe- ... 30404.html
jestem bardzo zadowolony idealnie dopasowane...
- turkus
- Lex Driver
Obiecane foty - sorry za jakość, robione z lampą. Na ostatnich dwóch widac ten wyższy rant tylnych dywaników.

-
- Lex Master
- Model Lexusa: Avensis t25 1,8 aut, rx300 2gen.
z dopasowaniem to przesadzili heheh
- kolunio
- Lex user
- Model Lexusa: is200
- jankess
- Lex Maniak
- Model Lexusa: is2ooT
ja niestety jeszcze nie zamówiłem tych niby super dopasowanych pod is200 :/ ale może w tym tygodniu się tym zajmę i zdam relację jak przyjdą.
ps. te gumowe z fotek wyżej wyglądają identycznie jak z mojej preludy (kolor, faktura, też takie wysokie) skusiłem się na nie z zakupu grupowego i po jednym czy dwóch (nie pamiętam dokładnie ale wiem że szybko stwierdziłem jaki szmelc kupiłem) sezonach na rogach się rozpadły..oby te były z lepszego materiału...
ps. te gumowe z fotek wyżej wyglądają identycznie jak z mojej preludy (kolor, faktura, też takie wysokie) skusiłem się na nie z zakupu grupowego i po jednym czy dwóch (nie pamiętam dokładnie ale wiem że szybko stwierdziłem jaki szmelc kupiłem) sezonach na rogach się rozpadły..oby te były z lepszego materiału...
This IS it
- turkus
- Lex Driver
No mówię Wam, że słabe, to słuchać nie chcecie
btw odkryłam przy okazji zamiany, ze ori dywany są gumowane od spodu, czyli z przemakaniem problemu być nie powinno, ale z 2 str szkoda je niszczyć zimą.

- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Ja na zimę zostaję przy welurowych i Wam też polecam. Pod spodem mają warstwę nieprzepuszczalną. Łatwo je wytrzepać i wysuszyć. A to auta w butach w śniegu i tak przecież wsiadać nie będziecie, bo w końcu buty można łatwo otrzepać przy wsiadaniu.
Link do łódzkiej firmy - robiącej fajne dywaniki od IS200 - podesłałem jakoś wcześniej. Dywaniki wyglądają fest.
Gumowe, które tutaj pokazujecie na zdjęciach, w ogóle nie pasują do tego auta. Jak mi koleżka w sklepie zaproponował gumowe dywaniki w "dobrej" cenie do mojego auta, to tylko się uśmiechnąłem i podziękowałem. Żal był na to paczeć
Pzdr
Link do łódzkiej firmy - robiącej fajne dywaniki od IS200 - podesłałem jakoś wcześniej. Dywaniki wyglądają fest.
Gumowe, które tutaj pokazujecie na zdjęciach, w ogóle nie pasują do tego auta. Jak mi koleżka w sklepie zaproponował gumowe dywaniki w "dobrej" cenie do mojego auta, to tylko się uśmiechnąłem i podziękowałem. Żal był na to paczeć

Pzdr
-
- Lex user
- Model Lexusa: JCE10 2JZ-GE / XF10 1UZ-FE
Z błota butów nie otrzepiesz
A polska rzeczywistość jest niestety taka, że w wielu miejscach, nawet tych nie uznawanych za zadupie, kałuże i grzęzawiska nadal powszechnie występują, i np. takie beżowe welury można niemiłosiernie zapaskudzić :/ Na ciężką zimę lepiej mieć te gumowe, nawet nieoryginalne. Z zewnątrz też się rezygnuje z wyglądu w imię pragmatyzmu, zakładając felgi stalowe czy mniejsze opony