tak tez pomyslalem, ale auto ma papiery i raczej sprawdzalna POLSKA historie, u nas zostal kupiony.....do tego sprzedaje niejaka Karolina:)Wyrzyk wrote:Witam ...kawszyn wrote:
http://otomoto.pl/oferta/lexus-gs-300ps ... p9MQ5.html
troche wisi na allegro, cos wiadomo dlaczego?
O tym któryś z kolegów już się wypowiadał ... moim zdaniem za taką cenę z tym silnikiem ten Lex jeśli z nim było by wszystko ok poszedł by szybko
GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
- kawszyn
- Lex user
- Model Lexusa: jest Accord i Soul
Re: GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
only JDM
-
- Lex user
- Model Lexusa: szuka
Lexusy GS i LS obserwuję od 4-5 miesięcy z tego co widzę to bardzo słabo się sprzedają na pewno sprzedał się 1 biały GS z 2006 był wystawiony za równo 45 pewnie poszedł za 41 wyglądał ładnie i teraz modna kolorystyka biało czarna i był jeszcze czarny za 79 też się sprzedał jeździ po warszawie widziałem... tak to praktycznie cały czas wisi to samo... Nie wierze że wszystkie są złe sam jeździłem jednym z tych tańszych i był OK... Zdecydowałem że jednak szukam czegoś innego ze względu na właśnie bardzo słabą sprzedaż później gdzie nie zadzwoniłem żeby zapytać o auto czy to Lexus GS czy LS to miałem wrażenie że sprzedający był zadowolony z samego telefonu... Teraz jeszcze ten GS430 z 2006 za 29 wcześniej był LS z 2004 za 27 ceny spadają...
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
No ciekawe w sumie. Bo ja sam auta co prawda nie sprzedaję, a dostawałem oferty kupna i nie za jakieś psie pieniądze. Są osoby, które chcą kupić takie auta, a podaż nie jest wysoka. W przypadku innych marek i popyt i podaż są wyższe, ale czy trudniej sprzedać Lexusa nie byłbym taki pewien.
Były i LSy po 25, a wisiały po kilka tygodni. W międzyczasie sprzedawały się te po 35.Ten za LS 27 to jakiś skladak...
Były i LSy po 25, a wisiały po kilka tygodni. W międzyczasie sprzedawały się te po 35.Ten za LS 27 to jakiś skladak...
-
- Lex user
No ktoś na pewno kupuję bo jednak ten GS za 79 też się sprzedał i to pewnie z 75-77 tys Ja piszę co widzę na otomoto i allegro że nie bardzo się sprzedają te LS i GS a nie wierze że wszystkie są w złym stanie... Podejrzewam że masz bardzo zadbany egzemplarz i mocno doinwestowany i dlatego ktoś chcę go kupić... tylko pytanie ile byś stracił sprzedając go... Ja np ostatnim swoim samochodem jeździłem ok 1,5 roku i sprzedając wyszedłem mniej więcej na 0 nie licząc paliwa oczywiście...
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
Co prawda w tym momencie też wyszedłbym na 0 wliczając w to wszystko co dołożyłem- czyli 2 komplety opon, czy LPG. Ale ja tak do tego nie podchodzę. Kupuję auto na kilka lat i nie interesuje mnie utrata jego wartości. Kasę wydaną na samochód uznaję za wydaną 

- TomekL
- Lex user
- Model Lexusa: LS 460
No i jeszcze trzeci granacik:)XXXX wrote:Lexusy GS i LS obserwuję od 4-5 miesięcy z tego co widzę to bardzo słabo się sprzedają na pewno sprzedał się 1 biały GS z 2006 był wystawiony za równo 45 pewnie poszedł za 41 wyglądał ładnie i teraz modna kolorystyka biało czarna i był jeszcze czarny za 79 też się sprzedał jeździ po warszawie widziałem... tak to praktycznie cały czas wisi to samo... Nie wierze że wszystkie są złe sam jeździłem jednym z tych tańszych i był OK... Zdecydowałem że jednak szukam czegoś innego ze względu na właśnie bardzo słabą sprzedaż później gdzie nie zadzwoniłem żeby zapytać o auto czy to Lexus GS czy LS to miałem wrażenie że sprzedający był zadowolony z samego telefonu... Teraz jeszcze ten GS430 z 2006 za 29 wcześniej był LS z 2004 za 27 ceny spadają...
http://allegro.pl/lexus-gs300-2006-rok- ... 84763.html
sam jestem jego właścicielem. Nie stał zbyt długo chyba z kilka godzin i od razu po niego pojechałem

-
- Lex user
Granatowy też ładny jeżeli można wiedzieć ile kosztował ?
Mam jeszcze jedno pytanie ale proszę o odp osoby które wiedzą na 100% jaką grubość lakieru oryginalnie powinien mieć Lexus GS mk3 lakier perłowy ???
słyszałem różne wersje że 130, 150 a i nawet 220 ???
Mam jeszcze jedno pytanie ale proszę o odp osoby które wiedzą na 100% jaką grubość lakieru oryginalnie powinien mieć Lexus GS mk3 lakier perłowy ???
słyszałem różne wersje że 130, 150 a i nawet 220 ???
- TomekL
- Lex user
Poszedł za 47. Ale książka serwisowa, FV na naprawy z ASO Lexus, potwierdzone wszystkie wpisy. Naprawę nie chwaląc się bardzo dobra baza.
-
- Lex user
A czy może mierzyłeś grubość lakieru ?
Nie ukrywam że myślę żeby pojechać jutro obejrzeć i może kupić tego białego... Na chwilę obecną oglądałem tylko tego złotego 4x4 był ok ale nie miałem jeszcze miernika
no i cena była dość sztywna... Chociaż nie ukrywam męczy mnie trochę nadal o nim myślę może dlatego warto obejrzeć innego dla porównania wiadomo że za 30 tys to pewnie będzie dość słabo i nie ma co się cudów spodziewać ale szkoda nie zobaczyć...
Nie ukrywam że myślę żeby pojechać jutro obejrzeć i może kupić tego białego... Na chwilę obecną oglądałem tylko tego złotego 4x4 był ok ale nie miałem jeszcze miernika

- TomekL
- Lex user
Lakier na moim GS'ie ma 130-150 mikronów. Wiedź tylko, że ten biały jest to wersja USA jeśli Ci to nie przeszkadza.