owczar, no nie ma wyjścia musisz dział C5 założyć jako alternatywa dla marki lexus - all modelsowczar wrote:Panowie, proszę o stonowanie wypowiedzi.

owczar, no nie ma wyjścia musisz dział C5 założyć jako alternatywa dla marki lexus - all modelsowczar wrote:Panowie, proszę o stonowanie wypowiedzi.
Nie ma sensu bo nie będzie tam komu stękać gdyż wszystko jest dostępne od rękiKRYSPIN_lex wrote:owczar, no nie ma wyjścia musisz dział C5 założyć jako alternatywa dla marki lexus - all modelsowczar wrote:Panowie, proszę o stonowanie wypowiedzi.
Citroen C6 - segment E, konkurencja Audi A6, BMW serii 5, Honda Legend, Jaguar XF, Lancia Thesis, Lexus GS, Mercedes-Benz klasy E, Saab 9-5, Toyota Camry, Volvo S80.Kaloteck wrote: Jak najbardziej luksusowa, bo to następca XM-a, wożono nim swego czasu prezydenta Francji, wyposażeniem i bajerami nie odbiega od konkurencji, chociaż owszem nie ma V8 a tylko V6.
Ale autor tematu nam coś przycichł ostatnio
A gdzie napisałem że igła? Nie jest igłą ale wszystko działa z wyposażenia.Yarecki wrote: I zapewne ten Twój LS to igła jakich mało.
Nie sugerujcie się też Owczarem bo kolega robi wiele rzeczy sam, ma pojęcie itd.
99% innych, zwykłych użytkowników tego auta by mieć auto wylizane jak Jego sztuka zostałaby zjedzona przez "fachowców" papraków psychicznie i finansowo.
Ja też lubię LS ale jakoś na obecną chwilę średnio chce mi się wojować z każdą duperelą, bo cena aso za głupi wahacz zabija.
W "Normalnych" autach kupuję w sklepie wymieniam i nie myślę tygodniami jak rozwiązać problem ot tylko taka mała różnica.
Plastiki w C5 hehehe zależy może od wersji są bdb jakości nic nie trzeszczy, wszystko miękkie itd więc nie wiem o czym Ty mówisz.
Fotel regulowany w wielu płaszczyznach itd.
Jestem przekonany że 99% LSów to są zużyte kapcie, w których zawsze coś będzie kulało jeśli nie zrobi się mega pakietu na start który w normalnych warunkach podwoi wartość auta.
To są auta które były serwisowane przez pierwszych właścicieli z grubym portfelem, których było stać na nową sztukę, kolejni właściciele to zazwyczaj już "skręcali na drut" czy to Niemiec, Bel czy inny Holender.
Jeszcze jeśli mowa o LS400 który jest autem wiekowych, to życzę powodzenia, chyba że się lubi jeździć kulejącym pojazdem ale pod banderą.
Yarecki wrote:A Ty wiecznie te twoje "Ałdi" ssssss quatro i inne AMG to nie dziwne że koszty są masakryczne.
Ty się dobrze czujesz Fiat 500x za katalogowe 85k jest z najniższej półkiYarecki wrote:Porównanie fiata czy renaulta i to z najniższej półki jest słabe.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests