michalllw wrote:Jak bym wiedzial ze jest wszystko ok to zaraz bym wystawil mojego Sainza i zaklepal sobie tego ale co nagle to po diable
Swoja droga nie spotkaliscie sie z tym ze komus skoczyl gul jak zobaczyl ze jezdzicie

???
Troszke sie tego boje bo od roku prowadze swoja dzialalnosc , mam 26 lat i nie wiem czy sie nie wyglupie jak sprawie sobie IS. Dla mnie IS to taka lepsza Toyota ale dla innych

mega super wypas....
u mnie jest z tym różnie jak na razię. Część ludzi pyta się co to w ogóle za marka, niektórzy patrzą się na mnie teraz z wrednym wzrokiem ale są i tacy co podziwiają o pochwalają autko. Przed wczoraj pojechałem pod Alme w N.T. i akurat wyjeżdżał facet BMW M3 uchylił okno uśmiechnął się i dał kciuk w górę

to akurat było miłe. Później wracając się z zakupów na Alejach przed światłami dojechał starszy facet gdzieś koło 50 lat nową A6 popatrzył się krzywo i zaczął robić przegazówkę. Zachciało mu się ścigać :/ ja mieszkam w takiej okolicy że mało kto wie co to jest lexus i dla nich szczyt super wypasu to Audi lub VW ewentualnie BMW więc nie mam się czego obawiać