Myśliwi na forum

Rozmowy na tematy nie koniecznie związane z marką lub motoryzacją
Post Reply
adamsky73
Lex Driver
Model Lexusa: LS460 '08

Re: Myśliwi na forum

Post by adamsky73 »

Też lubię ptaszki :laugh1:
Image
And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
legato97
Administrator
Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H

Post by legato97 »

To jest fota:) Nawet czokow nikt nie ucial;)
klexus
Lex Master
Model Lexusa: GS 300

Post by klexus »

Jak to czytam to ciekaw jestem jak sytuacja by wyglądała jak doszło by do spotkania w lesie miedzy Adamsky73 a Klasykiem??
:piwko: czy :najper:
Yarecki
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by Yarecki »

klexus wrote:Jak to czytam to ciekaw jestem jak sytuacja by wyglądała jak doszło by do spotkania w lesie miedzy Adamsky73 a Klasykiem??
Najpierw to pierwsze a później to drugie, procesu zakłócać nie można :ok:
adamsky73
Lex Driver

Post by adamsky73 »

Yarecki wrote:
klexus wrote:Jak to czytam to ciekaw jestem jak sytuacja by wyglądała jak doszło by do spotkania w lesie miedzy Adamsky73 a Klasykiem??
Najpierw to pierwsze a później to drugie, procesu zakłócać nie można :ok:
Po pierwsze chodząc z bronią się nie pije, obojętne od tego jaki obraz przedstawia TVN i różne "klasyki".

Po drugie w Polsce w czasach pokoju ssaki naczelne nie są gatunkiem łownym, więc muszę się zadowolić ptaszkami :stary:

Image
And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
klexus
Lex Master
Model Lexusa: GS 300

Post by klexus »

Chodziło mi czy pogadalibyście przy browarku, czy jeden drugiemu strzelił by w plecy hehehe
adamsky73
Lex Driver

Post by adamsky73 »

klexus wrote:Chodziło mi czy pogadalibyście przy browarku, czy jeden drugiemu strzelił by w plecy hehehe
Wiem, wiem, ja tylko mam tendencję do obracania wszystkiego w żart, co często nie jest rozumiane :scratch:
Ja tam przy wódeczce rozmawiałem z tyloma zaciekłymi przeciwnikami myśliwych (co ciekawe najbardziej nakręconymi przeciwniczkami są kobiety), których znacznej części dało się wytłumaczyć jak jest naprawdę, że mogę gadać z każdym. Choć w tym przypadku nie sądzę żeby dało się osiągnąć jakiś konsensus. I w plecy nikomu nie strzelam :lol:

Choć za plecy się zdarza :dirol:

Image
ABRAHAM LINCOLN
maniek_ls400
Lex Master
Model Lexusa: W221 S500

Post by maniek_ls400 »

adamsky73 wrote: I w plecy nikomu nie strzelam :lol:

Choć za plecy się zdarza :dirol:
Abstrahując od głównego wątku (chociaż jako wędkarz C&R nie przepadam za myśliwstwem) to macie - Wy Myśliwi jakieś prawo użycia broni /przepisy ? Czy można oddawać strzał tak jak na obrazku powyżej tzn mając w zasięgu innych ludzi, którzy mogą stać się przypadkowym 'przyłowem' ? Pytam całkiem serio, bo nie wybrałbym się na imprezę, w czasie której kumpel po piórze walnąłby mi śruciną po plecach albo wysłał tam gdzie kaczki nie dolatują ? W służbach (MSW, MON) takie strzelanie (poza bojowym) jest niedopuszczalne.
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Rici
Administrator
Model Lexusa: 3GS

Post by Rici »

Mogę wam zamknąć temat ? na lexus forum zaczynacie dyskusje na temat polowań która z góry jest podzielona na przeciwników i zwolenników wiec efekt był do przewidzenia. Klasyk szacunek za zamiłowanie, dbanie o las oraz fotografie jaka by nie była (twoja jest całkiem spoko jak na takie warunki) ale z drugiej strony polowania zawsze były i będą, nie powinniście się tutaj spierać bo jeden bez drugiego przestał by funkcjonować. Tęgie głowy myślą kiedy można jaką zwierzynę wybić i od tego są koła myśliwskie które w pełni współpracują z ekologami leśniczymi itp, fakt nie popieram zabijania zwierząt które nie są niczemu winne ale czy nie tak to powinno funkcjonować? Za to tych którzy polują na "czarno" powinni wieszać za jaja.
Yarecki mi to wygląda na mocne "cropy". Klasyk jak masz lustrzankę to wal w formacie raw i pobaw się w lightroomie wyjdą naprawdę fajne Zdjęcia

Ps podeślij mi pierwsze zdjęcie z mgłą w orginale jak możesz bo po paru min zabawy może być naprawdę rewelacyjne
Image
legato97
Administrator
Model Lexusa: GS300,GS430,RX400H, CT200H, GS300H

Post by legato97 »

Nie mozesz;) temat byl do pogadania a nie sprzeczek...
Post Reply

Return to “Na każdy temat”