Najpierw to pierwsze a później to drugie, procesu zakłócać nie możnaklexus wrote:Jak to czytam to ciekaw jestem jak sytuacja by wyglądała jak doszło by do spotkania w lesie miedzy Adamsky73 a Klasykiem??
czy
Po pierwsze chodząc z bronią się nie pije, obojętne od tego jaki obraz przedstawia TVN i różne "klasyki".Yarecki wrote:Najpierw to pierwsze a później to drugie, procesu zakłócać nie możnaklexus wrote:Jak to czytam to ciekaw jestem jak sytuacja by wyglądała jak doszło by do spotkania w lesie miedzy Adamsky73 a Klasykiem??
czy
Wiem, wiem, ja tylko mam tendencję do obracania wszystkiego w żart, co często nie jest rozumianeklexus wrote:Chodziło mi czy pogadalibyście przy browarku, czy jeden drugiemu strzelił by w plecy hehehe
Abstrahując od głównego wątku (chociaż jako wędkarz C&R nie przepadam za myśliwstwem) to macie - Wy Myśliwi jakieś prawo użycia broni /przepisy ? Czy można oddawać strzał tak jak na obrazku powyżej tzn mając w zasięgu innych ludzi, którzy mogą stać się przypadkowym 'przyłowem' ? Pytam całkiem serio, bo nie wybrałbym się na imprezę, w czasie której kumpel po piórze walnąłby mi śruciną po plecach albo wysłał tam gdzie kaczki nie dolatują ? W służbach (MSW, MON) takie strzelanie (poza bojowym) jest niedopuszczalne.adamsky73 wrote: I w plecy nikomu nie strzelam![]()
Choć za plecy się zdarza![]()
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests