Tutaj się witamy

Zarejestrowałeś się? więc chociaż się przywitaj lub napisz coś o sobie, tak jak kultura tego wymaga
chojnak
Nowy lex user
Model Lexusa: RX350H

Re: Tutaj się witamy

Post by chojnak »

Dzień dobry,

Po 21 latach jazdy niezawodnymi ale królującymi wszechobecnym plastikiem Hondami przyszedł czas na, oby równie niezawodnego, Lexusa. Wybór padł na RX350h. Jako 'świeżak' na początku zdecydowania za wiele nie pomogę i będę miał masę pytań.
Gdy okrzepnę i nabiorę doświadczenia - chętnie podzielę się wiedzą z nowymi użytkownikami.
RXa wybrałem z myślą o komforcie (w tym roku stuknie 50) i przestronnym wnętrzu dla czteroosobowej rodziny, zarówno na co dzień jak i na dłuższe trasy powyżej 1000 km.

Z pozdrowieniami,
J.
andrejus17
Nowy lex user
Model Lexusa: Jeszcze nie posiadam

Post by andrejus17 »

Witam. Mam na imię Andrzej, od zawsze podobały mi się lexusy ale nigdy nie było mnie na nie stać. Mam prawie 40 lat i stoję przed wyborem modelu lexusa.
Wodnik
Nowy lex user
Model Lexusa: LBX COOL

Post by Wodnik »

Cześć.
W prawdzie auto nie dla mnie, a dla żony do jazdy po mieście, ale to ja głównie będę tu zaglądał jak to w naszym związku bywa. :)
LBX COOL + Premium +Advanced - zamówiony 31.03 2025 r planowany odbiór druga połowa kwietnia 2025 r.
Na wstępie to tyle, do usłyszenia i zobaczenia na trasie.
Grzecho
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350h Prestige

Post by Grzecho »

Cześć mam na imię Grzesiek i od lutego w wieku 48 lat jestem właścicielem NX-a 350h Prestige. Wcześniej jeździłem Toyotą corollą ts z 2023 . Na razie auto sprawuje się bez problemu przy przebiegu ok 3000 km. Spalanie miesięczne średnio w/g komputera to 6,3 l w marcu. Samochód głównie służy na dojazdy do pracy 20 km w jedną stronę. I raz na dwa , trzy miesiące trasa 1000km. Także witam wszystkich i pozdrawiam.
Pseudokibic
Nowy lex user
Model Lexusa: IS250

Post by Pseudokibic »

Cześć
Piotrek, Warszawa.

W tym tygodniu wsiadam w swojego pierwszego Lexusa IS 250, na pewno będę miał kilka pytań.
zazou
Nowy lex user
Model Lexusa: RX 200t

Post by zazou »

Witam i pozdrawiam użytkowników forum
Piotr pol
Nowy lex user
Model Lexusa: RZ 450e

Teraz Polska

Post by Piotr pol »

Hello from Szczecin, Poland. I have owned an RZ 450e Omotenashi + Luxury 2025 package since March 4. I have driven 1050 km for 2 weeks.
Greetings Piotr
Gal
Nowy lex user
Model Lexusa: IS 300h

Post by Gal »

Witam wszystkich i pozdrawiam👋Właśnie nabyłem swojego pierwszego lexusa- IS 300h z 2018 roku. Czeka mnie pierwszy serwis olejowy a także zerknę do filtra od baterii, żeby dłużej posłużyła. Być może w przyszłości będę go doposażał np w wentylowane fotele ale na razie cieszę się jazdą-świetne auto pod wieloma względami.
Shymek
Nowy lex user
Model Lexusa: NX 350H

Post by Shymek »

Witam serdecznie i pozdrawiam! W grudniu 2024 odebrałem swojego pierwszego w życiu Lexusa. To model NX 350H w wersji PRESTIGE. Miło mi być pośród forumowej społeczności. Z góry dziękuję za merytoryczne wsparcie. Aktualnie jestem na etapie poznawania wozu i studiowania instrukcji. Jak tylko będzie możliwość podzielę się swoimi spostrzeżeniami z użytkowania LEXA . Pozdrawiam wszystkich.
Paweł
Carlito19
Nowy lex user
Model Lexusa: Is

Post by Carlito19 »

Witam serdecznie oraz witam całe szanowne grono. Będę miał do Was wiele pytań i liczę na waszą pomoc! Pozdrawiam
Post Reply

Return to “Przywitanie”