Panowie przeczytałem temat i nie uzyskałem jasnej odpowiedzi jakie kupić żarówki do IS200 bez xenonu. Moje niestety dają nieładny pomarańczowy kolor i chciałbym je zmienić na jakieś o bardziej białym kolorze. Kolega zaproponował mi żebym kupił hb4 100w ale zastanawiam się czy czasem nie będę innych oślepiał takimi żarówkami, druga sprawa jeżeli nie takie to co polecicie. Od razu chce zaznaczyć że nie chcę bawić się z xenonami
Warto bo światło jest wyraźnie bielsze ale nijak to się ma do prawdziwych xenonów. Fajne są też żarówki mocniejsze tylko że drogie i przepalają się średnio co 3 miechy. A szkoda bo oświetlenie w IS-ach jest jakąś kpiną...
ja uwazam ze te zarowki to porażka na zime gdyz swieca za bialym swiatlem i podczas ulewy mrzawki badz opadow sa duzo mniej wydajne niz zwykle zarowki to byl powód załozenia xenonow u mnie gdy gdybym philipsy gt150 byly do hb4 bądz podobne to bym je załozył
philipsy gt150 polecam z czystym sumieniem , naprawdę świeca o niebo lepiej niż zwykłe , jeśli ktoś często jeździ w nocy(kiedyś robiłem nocne trasy to długich praktycznie nie załączałem) to polecam , jedyny minus spaliły się równo rok po zakupie w odstępie 7dni jedna po drugiej