u mnie :

nie są to ledy Coby z aliexpress\owczar wrote:Masz standardowe żarówki?
u mnie zależy od natężenia światła , bo jeśli jest dzień wjadę w tunel się zmienią na mijania i wyjadę bez problemu zaświecą dzienne , ale np kiedy jest szarówka i wjadę pod duże drzewa gdzie jest ciemniej to jak się zmienią na mijania to już po wyjechaniu na odsłonięty teren nie zawsze się zmienią na dzienneDamian91 wrote:Czy u Was też tak jest, że jak już czujnik przełączy z dziennych na mijania to potem ciężko mu ' wrócić ' na dzienne? Wyjechałem dzisiaj autem o 19:30 na dziennych. Wjechałem w teren zalesiony - okej, przełączył na mijania. Potem wyjechałem na teren zabudowany - został na mijania. Fakt, że było około 20 ale umówmy się - jest wtedy jeszcze w miarę jasno. Co ciekawe, po ręcznym przełączeniu auto->mijania->auto znowu świeciły DRL i nie widział już potrzeby przełączania na mijania
O to mi chodziło, czyli nie tylko u mnie tak jestnp kiedy jest szarówka i wjadę pod duże drzewa gdzie jest ciemniej to jak się zmienią na mijania to już po wyjechaniu na odsłonięty teren nie zawsze się zmienią na dzienne
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest