u siebie widzę coś takiego
Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: rx, gs, nx
Re: Opinie użytkowników Lexusa NX 350h
- Attachments
-
- CF00B85C-4633-4154-B32E-B2B1F038B361.png (32.65 KiB) Viewed 1135 times
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX350h
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: rx, gs, nx
-
- Lex user
NIe zauważyłem takiej zależności, ale jak zamknę z aplikacji to potem zdarzyło się że nie mogłem zapłonu włączyć ( musiałem z pilota zamknąć i otworzyć)
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Aplikacja Lexus LINK, a także infrastruktura serwerów z którą ta aplikacja współpracuje to kolejny wielki bubel i nonszalancja Lexus Polska. Jeśli ktoś wie jak działa ta aplikacja i infrastruktura chmury na przykład w USA - to nie powinien mieć więcej pytań. Aplikacja tam nazywa się Lexus - i zawiera 90% więcej funkcjonalności niż nasza uboga i wadliwa Lexus LINK. Potwierdzam wcześniejsze wiadomości o wadliwym działaniu tej aplikacji. Otwieranie i zamykanie samochodu to loteria, która uzależniona jest od wcześniejszych działań kierowcy, który albo zamknie samochód z pilota albo z kontaktronu na klamce, albo .... już nawet nie mam ochoty ani czasu sprawdzać. Istne kuriozum, które wprowadza na dodatek klienta w błąd. W niektórych przypadkach samochód otwarty odczytywany jest w aplikacji jako zamknięty i odwrotnie. Interwencje u sprzedawcy nic nie dadzą, nawet nie próbowałem. To byłby etap przerzucania się rozmytą odpowiedzialnością. Jeżeli pracownicy salonu udzielają w fundamentalnych i prostych sprawach nieprawdziwych i ośmieszających informacji, to co mogą zrobić w przypadku aplikacji Lexus LINK.
Coraz wyraźniej widzę, że Lexus w Polsce staje się marką premium tylko, z ceny a nie z jakości obsługi i niektórych produktów.
Coraz wyraźniej widzę, że Lexus w Polsce staje się marką premium tylko, z ceny a nie z jakości obsługi i niektórych produktów.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX 350h
Czy ktoś próbował pobrać aplikacje z USA i ja uruchomić w Polsce?
NX 350h omotenashi + luxury +panorama zamówiony 09-2021 odebrany 01-2023
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX 350h FSport
Czy ktoś wie na jakich zasadach (i gdzie to można zmienić) samochód podejmuje decyzje o zamknęciu otwartej tylnej klapy? Dziś zdarzyło mi się, że po kilku pyknięciach samochód " spuścił mi ją na łeb" ( tzn rozpoczął samoczynne zamykanie gdy ja stałem pod nia i zakładałem buty narciarskie)... dobrze że miałem kask na głowie. W żadnym innym samochodzie nie zdarzyło mi się by klapa zaczęła się sama zamykać po jakimś czasie, a tu... niemiła niespodzianka. Jak to zmienić?
-
- Lex user
Pytanko o alarm.
Jeśli nie przedłużę lokalizacji GPS z Sameco to alarm będzie działał a lokalizacja nie, czy alarm też nie?
Czy kto ktoś przedłużył umowę? Czy jest szansa na rabat?
PS. Przejechane mam 14 tys km. Samochód rewelacyjny, pięknie się prowadzi, spalanie przyzwoite, moc wystarczająca. Nie dostrzegam minusów.
Pozdrawiam wszystkich
Jeśli nie przedłużę lokalizacji GPS z Sameco to alarm będzie działał a lokalizacja nie, czy alarm też nie?
Czy kto ktoś przedłużył umowę? Czy jest szansa na rabat?
PS. Przejechane mam 14 tys km. Samochód rewelacyjny, pięknie się prowadzi, spalanie przyzwoite, moc wystarczająca. Nie dostrzegam minusów.
Pozdrawiam wszystkich
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: NX350h Omotenashi, ES300h
Na jeden z NX przedłużyłem umowę, a na drugi nie. Obowiązujący cennik masz na umowie z Sameco, którą podpisywałeś przy odbiorze samochodu. Rabatu nie dostałem.
-
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Skoro na jeden przedłużyłeś a na drugi nie to masz porównanie jakie zostały funkcjonalności Dobre pytanie bo też się zastanawiam czy warto przedłużać tym bardziej że zalozylem Can Locka
Sameco zaproponowało 3600 PLN za trzy lata
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Sameco zaproponowało 3600 PLN za trzy lata
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka