Spoty Warszawa !!! 7 maj - Salon na Puławskiej
- dS
- Lex Master
- Model Lexusa: GS430
Re: Spotkanie grupy Warszawa i okolice
tylko myk jest taki że nie było 6 aut jednocześnie, bo zanim dojechało 6 auto to 1 się zwinęło
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
- WarsawCasual
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
No tak ogólnie powinienem ze wstydu zapaść się pod ziemię
Następnym razem nie dam ciała 
Ogólnie na wiosne można by pomyśleć o większym spocie, na przykład na Torze Poznań bądź Kielce? można by połączyć przyjemne z pożytecznym. Z tego co słyszałem nie jest to taka droga sprawa aby wjechać na tor i spróbować swoich sił w bezpiecznych warunkach

Ogólnie na wiosne można by pomyśleć o większym spocie, na przykład na Torze Poznań bądź Kielce? można by połączyć przyjemne z pożytecznym. Z tego co słyszałem nie jest to taka droga sprawa aby wjechać na tor i spróbować swoich sił w bezpiecznych warunkach

- dS
- Lex Master
na Poznaniu podobno nie jest w cale tak tanio
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Takie wyczesane aparaty mieliście i takie zdjęcia ?? toż to bym lepsze swoim szajmisungiem zrobił...
Trzeba pomyśleć o ogólnopolskim zlocie na wiosnę... Może by tak mod założył temat w odpowiednim wątku. Tak byśmy się rozpisali na temat lokalizacji i terminu... nie byłoby że boli, każdy musi być
Trzeba pomyśleć o ogólnopolskim zlocie na wiosnę... Może by tak mod założył temat w odpowiednim wątku. Tak byśmy się rozpisali na temat lokalizacji i terminu... nie byłoby że boli, każdy musi być

How far We can go ...
- janasek
- Lex Master
- Model Lexusa: SC 400
Tor Poznań na wyłącznośc tylko dla nas to jest baaaaaaaaardzo droga sprawa. Ostatnio się tym interesowałem i wynajęcie toru na cały dzień osobom w ogóle nie powiązanym z Automobilklubem Wielkopolskim to koszt ok 10k . Tak, tak, nic nie ściemniam.
Ale... na torze są organizowane w sezonie letnim wyścigi na 1/4 mili. W tym roku wjazd kosztował 80 zł - nie dużo więc można zrobić takie zjazd wlasnie przy okazji tej imprezy.
Pozdro
Ale... na torze są organizowane w sezonie letnim wyścigi na 1/4 mili. W tym roku wjazd kosztował 80 zł - nie dużo więc można zrobić takie zjazd wlasnie przy okazji tej imprezy.
Pozdro
Luxusem jadę... 

- dS
- Lex Master
tak ,takLinkPL wrote:Takie wyczesane aparaty mieliście i takie zdjęcia ?? toż to bym lepsze swoim szajmisungiem zrobił...
wejdź do piwnicy zrób zdjęcie bez flesza i pokaż je tutaj zobaczymy czy zgadniemy co jest na zdjęciu

- Ralfx
- Lex Master
Ej spoko spoko już lecą moje zdjęcia, bede ratować sytuacje.
Ustawiłem dłuższą migawkę wiec jest jaśniej ale przez to zdjęcia robione z łapy sie minimalnie rozmazywały. http://www.megaupload.com/?d=7VAC6N0R
Cóż następnym jak ktoś chce to może ogarnąć lepszą miejscówke ale generalnie zima idzie więc będzie lipa.
Szkoda że WarsawCasual nie dotarłeś. Do 14 siedzieliśmy przy autach. Swoją drogą zastanawiam się jakie 2 Lexusy znalazłeś tam na -1. Ktoś sie do nich przyznaje? Jak bym o nich wiedział to podleciałbym tam i zostawił ulotki.
Cieszę się że tym razem frekwencja nam bardziej dopisała. Gdyby ktoś miał propozycje jakieś ciekawe na organizacje nastepnego spotkania to walcie śmiało i sie spróbujemy umówić znowu.

Cóż następnym jak ktoś chce to może ogarnąć lepszą miejscówke ale generalnie zima idzie więc będzie lipa.

Cieszę się że tym razem frekwencja nam bardziej dopisała. Gdyby ktoś miał propozycje jakieś ciekawe na organizacje nastepnego spotkania to walcie śmiało i sie spróbujemy umówić znowu.
- LinkPL
- Lex Maniak
- Model Lexusa: RX 500h
Były dwie sztuki, trochę błądziłem to widziałem jakiś rx i coś jeszcze ... 
Te zdjęcia widać majster ogarnął.
Do zobaczenia na drodze

Te zdjęcia widać majster ogarnął.
Do zobaczenia na drodze

How far We can go ...
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
dobre foty, najważniejsze ze dało rade sie spotkać:)
- WarsawCasual
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200
Dokładnie jak kolega napisał Rx i jakiś jeszcze jeden stał, sądzę że to zbieg okoliczności że właśnie obok siebie stały i też akurat w żółtej strefie