[Lexus LS] Zapytanie o auto z ogloszenia

Wszelkie informacje na temat zakupu modelu LS
Post Reply
prosperopro
Lex Driver
Model Lexusa: LS400 UCF11

Re: [Lexus LS] Zapytanie o auto z ogloszenia

Post by prosperopro »

moglo dostac strzal z przodu i zamiana tablic na tyl brzydka ;)
"Coś co jest teraz jest gorsze niż było"
"Proste sa dla szybkich samochodów a zakręty dla szybkich kierowców"
"samochody sa na benzyne. na olej napedowy jezdza traktory i ciezarowki, a na gazie gotuje sie obiad. tyle w tym temacie."
TOYOTA LEXUS LS400 ®
rkedzierski
Nowy lex user
Model Lexusa: LS400

Post by rkedzierski »

Witam
od jakiegoś czasu pojawia się ten LEXUS
http://allegro.pl/lexus-ls400-1998-lpg- ... 11265.html
ponieważ w wielu postach linki wygasły i nie można skorelować odpowiedzi ze zdjęciami - czy Ktoś z Was wie coś na temat pojazdu z linku wyżej?
Cena fajna tylko jak ze stanem mechaniczno - blacharskim.
Będę wdzięczny za wiadomości.
Pozdrawiam
Ryszard
dominicxxx
Nowy lex user
Model Lexusa: P10

Post by dominicxxx »

Czy już może ktoś z Was widział to wozidełko? Cena jak na opis niezła, może ktoś już podchodził do niego, mam kawałek drogi więc jeśli ktoś się wypowie zaoszczędzę trochę czasu itd. : http://otomoto.pl/lexus-ls400-full-opcj ... 73336.html
Kupię LS400 !!!!!!
janol6
Nowy lex user
Model Lexusa: ls430

Post by janol6 »

KOLEDZY,
Oglądałem dzisiaj dość szczegółowo to autko.Odbyłem jazdę próbną.100% wyposażenia elektrycznego działa .Pneumatyka też.
Wrażenia z jazdy super. Do tej pory jezdzę Chryslerem Pacificą z 2007r i myślałem że nie może już być nic lepszego,a jednak nie umywa się do Lexusa
W zasadzie stan wizualny i techniczny nie budzi moich zastrzeżeń,ale to była pierwsza jaką oglądałem i nie chciałbym ponieść się emocjom.
Na internecie są tańsze ale daleko trzeba po nie jechać np /Bystrzyca Kłodzka/ z Gdanska to 700km.
Obejrzyjcie proszę ten link i powiedzcie co wy na to?
http://kupuzywane.moto.onet.pl/lexus-ls ... 48643.html
http://kupuzywane.moto.onet.pl/lexus-ls ... 48643.html

Samochód co prawda wystawia Autokomis ,ale sprzedaje bezpośrednio właściciel
Last edited by janol6 on 29 Jun 2012, o 14:20, edited 3 times in total.
maniek_ls400
Lex Master
Model Lexusa: W221 S500

Post by maniek_ls400 »

Ja na to - link nie żyje..
Mariusz M.
Sprzedam części do LS430 2001 President Tel. 606-103-211
Is200
Lex user
Model Lexusa: IS200

Post by Is200 »

o tym autohandlu poczytać można sobie opinie - są nieciekawe. Skoro sprzedaje właściciel to bierz auto do serwisu do Gdyni albo przez ulice do Toyoty, jak ok to ustalaj cene i kupaj... co tu ze zdjęć więcej Ci można doradzić.
Ralfx
Lex Master
Model Lexusa: GS430

Post by Ralfx »

Opinia o pierwszym: koła od hummera pasują jak wół do karety, właściciel też niezły burak, kiedyś mi próbował wcisnąć to auto jak mnie spotkał na mieście, twierdził że lepiej utrzymane jak mój a akurat byłem tym http://lexus-forum.pl/viewtopic.php?f=86&t=5031 Niestety auta nie obejrzałem bo nie miałem czasu ale jakoś ciężko mi uwierzyć, nie licząc kół to na zdjęciach wygląda nieźle ale welur jak na mój gust skreśla auto z zawodów

Dwójka to mój faworyt tego zestawienia jeśli chodzi o wygląd i utrzymanie.

Właściela trzeciego auta powiesiłbym dla przykładu żeby nikt więcej czegoś takiego nie robił z żadnym Lexusem - to nie Callibra

Czwórka całkiem fajna z tego względu że ma gaz i rocznik jest 1995 więc możliwe że ma już 4-tłoczkowy zacisk a nie 2-tłoczkowy na przedzie. Taki hamulec już robi robote. No i auto ma zdaje się 260KM a nie 245KM jak roczniki 89-94. Ja bym się zainteresował ostatnim, oprócz rozwalonego podłokietnika, 4 wydechów z tyłu i ksenonów o barwie 16000K jest całkiem dobrą propozycją.
Image Dołącz do Lexus-Forum na facebook.com/lexus-forum
ledziu
Lex Master
Model Lexusa: gs

Post by ledziu »

Ralfx wrote:Opinia o pierwszym: koła od hummera pasują jak wół do karety, właściciel też niezły burak, kiedyś mi próbował wcisnąć to auto jak mnie spotkał na mieście, twierdził że lepiej utrzymane jak mój a akurat byłem tym viewtopic.php?f=86&t=5031
Znam właściciela pierwszego auta i sądzę że nie jest taki burak jak się mogło Ci wydawać, dosyć ciekawy człowiek znający się dobrze na mechanice i drifcie, mógłbyś z nim pogadać ma różne fajne pomysły na latanie bokiem :klucz:

A że ma taki gust a nie inny to już następny temat :piwko:
lukasz1985
Lex user
Model Lexusa: lexus ls 400

Post by lukasz1985 »

pierwszy link zgodzę się z opiniom o felgach a samochód wygląda ok na zdjęciach dobrze a co do tapicerki to kwestia gustu
link drugi to jest rocznik 92 a nie 93 brak poduszki pasażera i kola 15 a nie 16 cali klima starego typu może być kłopot z dopełnianiem czynnika ale stan bardzo dobry widać ze dbamy i sprawdził bym zawieszenie pneumatyczne może być kosztowna naprawa
link 3 :cenzura: i nic więcej
link 4 to jest rok 94 nie 95 i fotele kierowcy jest rocznika 95 lub wyżej czyli przebieg bym dobrze sprawdził
Post Reply

Return to “Lexus LS”