Witamy serdecznie i zapraszamy do czynnego udziału w zyciu forum.
Pozdarwiam
Tutaj się witamy
-
- Lex Maniak
- Model Lexusa: is200
Re: Tutaj się witamy

To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie 2012 klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
- kimboax
- Lex user
- Model Lexusa: RX300
Witam wszystkich !
Mam na imię Dominik na pierwsze autko sprawiłem sobie Lexusa RX300 miejmy nadzieję, że mnie nie zawiedzie
Mam na imię Dominik na pierwsze autko sprawiłem sobie Lexusa RX300 miejmy nadzieję, że mnie nie zawiedzie

- Piero
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS250
Witam wszystkich. Byłem na poprzednim forum i czas zarejestrować się ponownie.
Jeśli ktoś będzie miał pytania odnośnie IS250 to chętnie pomogę i wymienię się doświadczeniami.
Prowadzę też warsztat wraz ze wspólnikiem więc zapraszamy użytkowników forum jeśli mają jakieś problemy ze swoimi L. Ale o tym może później
Jeśli ktoś będzie miał pytania odnośnie IS250 to chętnie pomogę i wymienię się doświadczeniami.
Prowadzę też warsztat wraz ze wspólnikiem więc zapraszamy użytkowników forum jeśli mają jakieś problemy ze swoimi L. Ale o tym może później

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 220d :(
Witam serdecznie wszystkich miłośników marki mimo iż nienawidzimy ich za to jakie są dlatego tak bardzo ich pragniemy
nazywam sie Paweł i posiadam eeeeee no Is 220d

- lexuswwl
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs300
Witam wszystkich miłośników Lexus-a 

- michalllw
- Lex Master
- Model Lexusa: IS-F
Witam wszystkich.Zastanawiam sie nad kupnem IS-a i bede miec sporo pytan do Was wiec licze na wasza cierpliwosc i fachowa pomoc 

https://www.facebook.com/MMniceCARS/
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: jeszcz brak
Witam wszystkich posiadaczy Lexusów ,a także pasjonatów który tak jak ja jeszcze żadnego nie mają.
- Cheguevara84
- Lex user
- Model Lexusa: GS 300 mkIII
Witam wszystkich użytkowników.
Od 15. grudnia 2010r. jestem 'szczęśliwym' posiadaczem IS200. Dzięki temu modelu moja pasja dla marki Lexus w ogóle zaczęła ewoluować. IS200 był i nadal jest moim tak zwanym "jednorożcem". Marzenia się spełniają. lecz w tym wypadku moje marzenie spełniło się z potknięciem, a dokładniej z wypadkiem na A13 w Niemczech.
Po zakupie tego pięknego Lexa w Berlinie, moja Narzeczona i ja wracaliśmy na kołach z tablicami 5-dniowymi do domu do Wrocławia. Podekscytowany i szczęśliwy jaki byłem zapomniałem o funkcji "SNOW", a warunki nie sprzyjały jeżdzie samochodem, który posiada napęd na tylną oś, mimo nowych opon Pirelli Snowsport.
Jadąc lewym pasen na zakręcie w lewo prawdopodobnie złapaliśmy pobocza. Po czym zarzuciło nam najpierw tył w prawą strone, gdy odbilem kierownicą, Lex zdąrzył już uderzyć lewym przodem o barierkę, a potem tył zarzuciło w lewą stronę również lekko ocierając barierke lewym tyłem. Obruciło nas o jakieś 200 stopni po całej autostradzie dwupasmowej i zakończyło się tyłem w zaspie śnieżnej w rowie. Moje sercę biło, że myślałem, że mi zaraz wyskoczy. Gdy widziałem, że nic się nam nie stało wysiadłem i ujrzałem uszkodzenia auta. Zaczałem strasznie krzyczeć
. Byłem w ciężkim szoku, cały się trząsłem, moja Narzeczona też lecz miałem wrażenie, iż to lepiej przeżyła niż ja
. Przez jakiś czas po tym wypadku bardzi siebie obiwniałem, gdyż byłem mało uważny oraz zbyt podekscytowany zakupem. Całe 'szczęście', nikt nie jechał gdy robiliśmy piruety i nam się nic nie stało, tym bardziej gdy się na następny dzień dowiedzieliśmy, że zostaniemy rodzicami.
O uszkodzeniach napisze gdzie indziej, bowiem jest to post powitalny a bardzo chciałem się z tą przygodą podzielić. Jeśli OFF Topic to proszę przesunąc.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie w nowym 'szczęśliwym' roku 2011
Od 15. grudnia 2010r. jestem 'szczęśliwym' posiadaczem IS200. Dzięki temu modelu moja pasja dla marki Lexus w ogóle zaczęła ewoluować. IS200 był i nadal jest moim tak zwanym "jednorożcem". Marzenia się spełniają. lecz w tym wypadku moje marzenie spełniło się z potknięciem, a dokładniej z wypadkiem na A13 w Niemczech.
Po zakupie tego pięknego Lexa w Berlinie, moja Narzeczona i ja wracaliśmy na kołach z tablicami 5-dniowymi do domu do Wrocławia. Podekscytowany i szczęśliwy jaki byłem zapomniałem o funkcji "SNOW", a warunki nie sprzyjały jeżdzie samochodem, który posiada napęd na tylną oś, mimo nowych opon Pirelli Snowsport.
Jadąc lewym pasen na zakręcie w lewo prawdopodobnie złapaliśmy pobocza. Po czym zarzuciło nam najpierw tył w prawą strone, gdy odbilem kierownicą, Lex zdąrzył już uderzyć lewym przodem o barierkę, a potem tył zarzuciło w lewą stronę również lekko ocierając barierke lewym tyłem. Obruciło nas o jakieś 200 stopni po całej autostradzie dwupasmowej i zakończyło się tyłem w zaspie śnieżnej w rowie. Moje sercę biło, że myślałem, że mi zaraz wyskoczy. Gdy widziałem, że nic się nam nie stało wysiadłem i ujrzałem uszkodzenia auta. Zaczałem strasznie krzyczeć

O uszkodzeniach napisze gdzie indziej, bowiem jest to post powitalny a bardzo chciałem się z tą przygodą podzielić. Jeśli OFF Topic to proszę przesunąc.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie w nowym 'szczęśliwym' roku 2011

- Adix
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
Witam wszystkich!
Mam nadzieję stać się w tym tygodniu lub przynajmniej w tym miesiącu szczęśliwym posiadaczem IS200...
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tej "elitarnej" marki jaką jest Lexus.
Adix
Mam nadzieję stać się w tym tygodniu lub przynajmniej w tym miesiącu szczęśliwym posiadaczem IS200...
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tej "elitarnej" marki jaką jest Lexus.

Adix
- artekwrc
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 220D
czesc wszystkim !
mam na imie Artur i zostałem szczesliwym posiadaczem lexusa is220D
Pozdrawiam
mam na imie Artur i zostałem szczesliwym posiadaczem lexusa is220D

Pozdrawiam