Tutaj się witamy

Zarejestrowałeś się? więc chociaż się przywitaj lub napisz coś o sobie, tak jak kultura tego wymaga
Post Reply
maxkow
Lex Maniak
Model Lexusa: is200

Re: Tutaj się witamy

Post by maxkow »

Witamy serdecznie i zapraszamy do czynnego udziału w zyciu forum.

Pozdarwiam
ImageImageImage

To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie 2012 klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
To już ostatnie chwile na wzięcie udziału w zlocie klik --> ZLOT Lexus-Forum 2012 <-- klik
kimboax
Lex user
Model Lexusa: RX300

Post by kimboax »

Witam wszystkich !
Mam na imię Dominik na pierwsze autko sprawiłem sobie Lexusa RX300 miejmy nadzieję, że mnie nie zawiedzie :)
Piero
Nowy lex user
Model Lexusa: IS250

Post by Piero »

Witam wszystkich. Byłem na poprzednim forum i czas zarejestrować się ponownie.
Jeśli ktoś będzie miał pytania odnośnie IS250 to chętnie pomogę i wymienię się doświadczeniami.
Prowadzę też warsztat wraz ze wspólnikiem więc zapraszamy użytkowników forum jeśli mają jakieś problemy ze swoimi L. Ale o tym może później ;-)
paweł
Nowy lex user
Model Lexusa: is 220d :(

Post by paweł »

Witam serdecznie wszystkich miłośników marki mimo iż nienawidzimy ich za to jakie są dlatego tak bardzo ich pragniemy :) nazywam sie Paweł i posiadam eeeeee no Is 220d
lexuswwl
Nowy lex user
Model Lexusa: gs300

Post by lexuswwl »

Witam wszystkich miłośników Lexus-a :lolek:
michalllw
Lex Master
Model Lexusa: IS-F

Post by michalllw »

Witam wszystkich.Zastanawiam sie nad kupnem IS-a i bede miec sporo pytan do Was wiec licze na wasza cierpliwosc i fachowa pomoc :)
https://www.facebook.com/MMniceCARS/
kumacz
Nowy lex user
Model Lexusa: jeszcz brak

Post by kumacz »

Witam wszystkich posiadaczy Lexusów ,a także pasjonatów który tak jak ja jeszcze żadnego nie mają.
Cheguevara84
Lex user
Model Lexusa: GS 300 mkIII

Post by Cheguevara84 »

Witam wszystkich użytkowników.

Od 15. grudnia 2010r. jestem 'szczęśliwym' posiadaczem IS200. Dzięki temu modelu moja pasja dla marki Lexus w ogóle zaczęła ewoluować. IS200 był i nadal jest moim tak zwanym "jednorożcem". Marzenia się spełniają. lecz w tym wypadku moje marzenie spełniło się z potknięciem, a dokładniej z wypadkiem na A13 w Niemczech.
Po zakupie tego pięknego Lexa w Berlinie, moja Narzeczona i ja wracaliśmy na kołach z tablicami 5-dniowymi do domu do Wrocławia. Podekscytowany i szczęśliwy jaki byłem zapomniałem o funkcji "SNOW", a warunki nie sprzyjały jeżdzie samochodem, który posiada napęd na tylną oś, mimo nowych opon Pirelli Snowsport.
Jadąc lewym pasen na zakręcie w lewo prawdopodobnie złapaliśmy pobocza. Po czym zarzuciło nam najpierw tył w prawą strone, gdy odbilem kierownicą, Lex zdąrzył już uderzyć lewym przodem o barierkę, a potem tył zarzuciło w lewą stronę również lekko ocierając barierke lewym tyłem. Obruciło nas o jakieś 200 stopni po całej autostradzie dwupasmowej i zakończyło się tyłem w zaspie śnieżnej w rowie. Moje sercę biło, że myślałem, że mi zaraz wyskoczy. Gdy widziałem, że nic się nam nie stało wysiadłem i ujrzałem uszkodzenia auta. Zaczałem strasznie krzyczeć :cenzura:. Byłem w ciężkim szoku, cały się trząsłem, moja Narzeczona też lecz miałem wrażenie, iż to lepiej przeżyła niż ja :scratch:. Przez jakiś czas po tym wypadku bardzi siebie obiwniałem, gdyż byłem mało uważny oraz zbyt podekscytowany zakupem. Całe 'szczęście', nikt nie jechał gdy robiliśmy piruety i nam się nic nie stało, tym bardziej gdy się na następny dzień dowiedzieliśmy, że zostaniemy rodzicami.

O uszkodzeniach napisze gdzie indziej, bowiem jest to post powitalny a bardzo chciałem się z tą przygodą podzielić. Jeśli OFF Topic to proszę przesunąc.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie w nowym 'szczęśliwym' roku 2011 :piwko:
Adix
Lex user
Model Lexusa: IS200

Post by Adix »

Witam wszystkich!

Mam nadzieję stać się w tym tygodniu lub przynajmniej w tym miesiącu szczęśliwym posiadaczem IS200...

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tej "elitarnej" marki jaką jest Lexus. :)

Adix
artekwrc
Nowy lex user
Model Lexusa: is 220D

Post by artekwrc »

czesc wszystkim !
mam na imie Artur i zostałem szczesliwym posiadaczem lexusa is220D :ok:
Pozdrawiam
Post Reply

Return to “Przywitanie”