Lubelskie
- jordi007
- Lex Driver
- Model Lexusa: Gs 450h
Re: Lubelskie
No ja też jestem z nim jutro ustawiony to się stykniemy
- dzida
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Panowie widzę, że ciężko się zebrać Wam, a jako, że stałem się posiadaczem ISa od niedzieli to mam taką propozycję.
Co byście powiedzieli wpaść na Autodrom Biłgoraj na spocik przy okazji jakiejś imprezy motoryzacyjnej? Organizowane są tu co jakiś czas wyścigi RallyCross czy TimeAttack. Czasem jakiś drift się trafi. Można wtedy połączyć spot z przejażdżką po torze z pomiarem czasu.
Dodatkowo można zebrać ludzi np. z Rzeszowa, bo to taka sama odległość jak z Lublina (90km).
Co byście powiedzieli wpaść na Autodrom Biłgoraj na spocik przy okazji jakiejś imprezy motoryzacyjnej? Organizowane są tu co jakiś czas wyścigi RallyCross czy TimeAttack. Czasem jakiś drift się trafi. Można wtedy połączyć spot z przejażdżką po torze z pomiarem czasu.

- endrju1
- Lex Master
- Model Lexusa: is200
Nie jestem pewien czy taki spontan wypali. Jeszcze do Lublina przejechać się w wolnej chwili mogę (i pewnie nie tylko ja) ale już wyprawa 100km, to trzeba mieć cały dzień wolny, a z tym ciężko.
- jordi007
- Lex Driver
No mnie kumpel ciągnął właśnie tam wsumie jakby termin mi przpasowal to bym mógł się przejechać Pozatym teraz jestem często w wawie jak się uda to skocze na JDM pod narodowy co czwartek o 21 się zbierają
- dzida
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
W takim razie dorzucam terminy imprez - a nóż jakiś komuś przypasuje:
http://www.akbilgorajski.pl/downloads/klubowy2.pdf
http://www.akbilgorajski.pl/downloads/klubowy2.pdf
- barti_1
- Lex user
- Model Lexusa: IS 250
Witam może coś na 22-24 maj by zorganizować w lublinie, jakiś mały zlocik
- jordi007
- Lex Driver
A to będziesz w lublinie bo widzę że z warszawy jesteś. Dla mnie spoko akurat zawsze w piątki na 21 zjeżdżać do Lublin także jak coś to ja się piszę
- jordi007
- Lex Driver
Coś działamy w ten weekend czy znowu damy dupy i będę ją albo endriu1
- endrju1
- Lex Master
- Model Lexusa: is200
Ja wysyłam pw do wszystkich kogo tylko znajdę na tym forum że jest z lublina lub okolic. Ustalamy sobotę o 19 (albo 20 jak kto woli) i żeby zebrać trochę osób wreszcie.
Mam nadzieję że mnie za spam nie zbanują
Do uzgodnienia tylko miejsce, fajnie jak by było oświetlone i w razie deszczu było się gdzie schować.
Od siebie mogę dać olimp, parking duży, o 19 już powoli pusto się robi, a zawsze można się schować do podziemnego (otwarty do 21) albo na maka (24h).
Mam nadzieję że mnie za spam nie zbanują

Do uzgodnienia tylko miejsce, fajnie jak by było oświetlone i w razie deszczu było się gdzie schować.
Od siebie mogę dać olimp, parking duży, o 19 już powoli pusto się robi, a zawsze można się schować do podziemnego (otwarty do 21) albo na maka (24h).
- jordi007
- Lex Driver
No i super ja będę na pewno