Ja sobie zdaję z tego sprawę, że jest wzrost ale nadal nie jest to VW AUDI czy inne BMW i klientów jest 10% tego co na w/w marki.rsz1981/2 wrote:Jakiś czas temu widziałem salonowego białego GSa mkII z gwarancją bezwypadkowości z ceną 58tyś.zł ze źle spasowaną tylną klapą...więc te gwarancje to nawet w ASO można sobie w buty wsadzić.
Yarecki wbrew temu co piszesz kupno/sprzedaż konkretnie Lexusów w przeciągu 4 ostatnich lat przeżywa konkretny renesans. Widać to zwłaszcza po ilości ogłoszeń dotyczących w/w marki np. na allegro. Wiadomo, że liczby nie idą w setki czy tysiące jak to ma miejsce w przypadku aut zza zachodniej granicy ale i tak wzrost jest i to znaczny.
Z czasem ludzie poznają się na tej marce i przekonają do niej, przestaną myśleć o Lexusie jako o aucie dla Pana prezesa
Co do ostatniego zdania to mam nadzieje, że już niedługo tak będzie bo jeżdżąc nie najnowszym lexem ludzie patrzą na Ciebie jakbyś miał worek kasy w każdej z kieszeni a nie zdają sobie sprawy że jeżdżąc 2 letnim yarisem mają droższe auto od mojego