niven napisał(a):z całym szacunkiem do Waszych wypowiedzi itd. itp. ale większość z Was to jesteście czysto teoretycy bazujący na wiedzy zasłyszanej / przeczytanej w internecie itd. itp.
sam chipowałem ze swoich samochodów wszystkie, a miałem ich kilka i w żadnym nic nigdy się nie zepsuło na co mógłby mieć wpływ chiptuning. Mój kolega właściciel Unitronic też mówi że nie zdarzyło mu się a zrobil tysiące samochodów żeby kiedykolwiek ktoś zadzownił że jego auto zepsuło się przez mody.
Jeśli modyfikacja zrobiona jest profesjonalnie (a nie wgrany jest gotowiec na parkingu pod marketem) to ryzyko awarii jest bliskie zeru - awarii spowodowanej wzrostem mocy.
fajnie ze dyskutujemy itd. ale uważam że trzeba mierzyć siły na zamiary
Dawid0ss napisał(a):U mnie już przy dmuchnięciu 0,4b i +80Nm do wymiany poszła dwumasa i sprzęgło.
ledziu napisał(a):Co do turbo hybrydy to można pomęczyć jednego Pana z Rzeszowa totalnego turbo zajawkowicza...pewnie by ogarnął temat.
A jeżeli chodzi o te tanie rureczki, podkładeczki, bajereczki to średnio w nie wierze nawet jak producenci dołączają zacne wykresy
ledziu napisał(a):Co do turbo hybrydy to można pomęczyć jednego Pana z Rzeszowa totalnego turbo zajawkowicza...pewnie by ogarnął temat.
A jeżeli chodzi o te tanie rureczki, podkładeczki, bajereczki to średnio w nie wierze nawet jak producenci dołączają zacne wykresy
niven napisał(a):perun też zrobi hybrydę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość