Witam,
zauważyłem spore zapocenie/wyciek na tylnym moście od strony wału..
teraz pytanie, może ktoś zna wymiary uszczelniacza? na coś się jeszcze przygotować przy okazji wymiany? łożysko, podpora?
bardzo kłopotliwa robota czy można to powierzyć mechanikowi bez "znajomości marki" ?
z góry dzięki za pomoc
[LS430] wyciek z tylnego mostu
- Adolvo
- Lex user
- Model Lexusa: LS460
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 300 mk3 2009
Re: [LS430] wyciek z tylnego mostu
Obstawiam że jakiś ogarnięty mechanik powinien sobie poradzić. Czemu pytasz o wymiar uszczelniacza ,nie lepiej kupić oryginał? Na amayama koszt ok 19 euro z przesyłką do Polski. Podejrzewam że w aso też nie powinien kosztować majątkuAdolvo wrote:Witam,
teraz pytanie, może ktoś zna wymiary uszczelniacza? na coś się jeszcze przygotować przy okazji wymiany? łożysko, podpora?
bardzo kłopotliwa robota czy można to powierzyć mechanikowi bez "znajomości marki" ?
z góry dzięki za pomoc
- Adolvo
- Lex user
- Model Lexusa: LS460
Re: [LS430] wyciek z tylnego mostu
pytałem o wymiar na wszelki wypadek.. (znalazłem wymiary 44*74*11*15)Arkadyx wrote:Obstawiam że jakiś ogarnięty mechanik powinien sobie poradzić. Czemu pytasz o wymiar uszczelniacza ,nie lepiej kupić oryginał? Na amayama koszt ok 19 euro z przesyłką do Polski. Podejrzewam że w aso też nie powinien kosztować majątkuAdolvo wrote:Witam,
z góry dzięki za pomoc
na pewno w pierwszej kolejności będzie ASO (122,-)..
wszystko bym z chęcią zamówił na Amayama.. ale jednak idzie sporo czasu.. :/