Jakiś czas temu kupiłem

Pozdrawiam
PS: Szukałem odpowiedzi na tan temat lecz jej nie znalazłem. Jeżeli powtórzyłem wątek to przepraszam.
Pozdrawiam
klikając krótko 2-3 razy tym przyciskiem którym kasujesz (trzymając dłużej) przebieg chwilowyMecenas44 wrote:Witam
Jakiś czas temu kupiłemIS 200. Kupowałem samochód w pośpiechu i nie sprawdziłem przebiegu jaki ten samochód ma na liczniku. Mianowicie na zegarach widnieje tylko ilość kilometrów narobionych na jednym zbiorniku paliwa który co tankowanie kasuje. Jak mogę zobaczyć w samochodzie jaki jest aktualny przebieg.
Pozdrawiam
PS: Szukałem odpowiedzi na tan temat lecz jej nie znalazłem. Jeżeli powtórzyłem wątek to przepraszam.
Pozdrawiam
pod tym przyciskiem masz 3 wartości: przebieg A, przebieg B i przebieg ogólnyMecenas44 wrote:Dzięki, jutro sprawdzę.
W polandii i tak to co jest na zegarach ma się przeważnie ni jak do rzeczywistego przebieguandrej7 wrote:kupiłes auto nie wiedząc nawet jaki ma przebieg?
Przebieg był udokumentowany w papierach od gazu i na naklejce od wymiany rozrządu. To mi starczyło do podjęcia decyzji kupna.andrej7 wrote:kupiłes auto nie wiedząc nawet jaki ma przebieg?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest