Drodzy miłośnicy NXa. Czy w waszych autach wystąpił podobny problem jak u mnie. Ogólnie auto jest super lecz zarys poduszki powietrznej który się ujawnił po 16 miesiącach psuje wygląd wnętrza. Toyota Poland omija temat tłumacząc że tak ma być.
Nie przyjmuję tego wyjaśnienia ,ponieważ w wielu autach które oglądałem czegoś podobnego nie ma.
Zarys poduszki powietrznej pasażera
-
Markada
- Nowy lex user
- Model Lexusa: NX
Zarys poduszki powietrznej pasażera
- Attachments
-
- Wygląd cockpitu na tydzień przed odbiorem auta od dealera
- przed odbiorem 31.02.2025.jpg (3.75 KiB) Viewed 56 times
-
- Wygląd cockpitu po 16 miesiącach użytkowania auta
- Na dzień 28.05.2026.jpg (49.04 KiB) Viewed 56 times
-
mordimer
- Lex user
- Model Lexusa: NX
Re: Zarys poduszki powietrznej pasażera
U mnie tego nie ma ale potwierdzam że kokpit jest z jakiegoś gównolitu który się rysuje od patrzenia, aż strach go wycierać z kurzu.Markada wrote: ↑Yesterday, o 12:34 Drodzy miłośnicy NXa. Czy w waszych autach wystąpił podobny problem jak u mnie. Ogólnie auto jest super lecz zarys poduszki powietrznej który się ujawnił po 16 miesiącach psuje wygląd wnętrza. Toyota Poland omija temat tłumacząc że tak ma być.
Nie przyjmuję tego wyjaśnienia ,ponieważ w wielu autach które oglądałem czegoś podobnego nie ma.
Zgłoś pisemną reklamację w ASO, a jak będą robić problemy to do Toyota Central Europe (nie ma już Toyota Poland), jak odpiszą pisemnie to wrzuć tutaj ich odpowiedź