To superekppin67 wrote:też mogę polecić te dywaniki z EVA. Używam około 6 mies. i sprawdzają się znakomicie.

A z ciekawosci jakies torby czy inne pierdolki nie przemieszczaja sie jak na lodzie ?
To superekppin67 wrote:też mogę polecić te dywaniki z EVA. Używam około 6 mies. i sprawdzają się znakomicie.
Dzieki za inteligentną odpowiedz . Widzę , że nie masz pojęcia co to jest system montażu T boxa dachowego na relingach . Ale dzieki za chęć pomocy .RafalWawa wrote: ↑30 Oct 2023, o 21:20wow.. montowałem te belki już kilka razy, ale jakoś zupełnie nie zawracałem sobie głowy sposoem montażu tej uszczelki.. po prostu - spojrzałem na instrukcję, wsunąłem i działa - nie było w tym niczego co pozwoliłoby mi się doktoryzować... z tego co pamiętam to ta uszczelka nie jest dzielona i nie ma z nią żadnych "udziwnień"MDU wrote: ↑30 Oct 2023, o 09:34 Witam
Mam pytanie o montaż oryginalnych belek dachowych Lexus . W zestawie do belek jest czarna uszczelka uszczelniająca rowek belek .
Jak się ją montuje w przypadku kiedy wsuwam w belki box dachowy z mocowaniem "T" ? Np w belkach Thule Evo uszczelka jest dzielona na pół wiec box wsuwa się w te uszczelki . Jak to robić tutaj ?
Link do lampek wrzucał chyba Klaudiusz na początku tego tematu. Ja mam takie:AroO93 wrote:Dzień dobry.
Wersja Prestige oprócz lampek w drzwiach jakie gadżety montowaliście jeszcze?
Szukam tych lampek do drzwi z logo i kamery do wewnątrz przód i tył.
Nex wrote: ↑3 Nov 2023, o 11:21Używasz trybu parkingowego? Jeśli tak to montowałeś jakiegoś powerbanka pod to?Ja mam Thinkware U3000
Ja się zdecydowałem na model T700, ale odpuściłem powerbanka.
Jak oceniasz tą "chmurę" bo ja tak mniej więcej 25% filmów po otrzymaniu powiadomienia nie jestem w stanie odtworzyć na aplikacji.
Podgląd Live też nie zawsze działa u mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak mam iVolta pod to. Tryb parkingowy działa. Jest moim zdaniem nawet za bardzo czuły. Obecnie łapie spadające liście z drzewtoomaas wrote: ↑3 Nov 2023, o 11:51Nex wrote: ↑3 Nov 2023, o 11:21Używasz trybu parkingowego? Jeśli tak to montowałeś jakiegoś powerbanka pod to?Ja mam Thinkware U3000
Ja się zdecydowałem na model T700, ale odpuściłem powerbanka.
Jak oceniasz tą "chmurę" bo ja tak mniej więcej 25% filmów po otrzymaniu powiadomienia nie jestem w stanie odtworzyć na aplikacji.
Podgląd Live też nie zawsze działa u mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Same felgi za 5k? Dorzuc czujniki za 1000zl, opony za 4000zl. Masz 10k. Plus zlozenie itd. 10100.Arianek wrote:Czy 5000 zł za komplet nowych felg ( czarne 20” z pakietu Design) to dobra cena? Sprzedawcą jest ASO, ktoś się orientuje jaka jest cena katalogowa?
Za same felgi? Za 8000 kupisz komplet nowych z oponami na olx
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest