średnio ci to wyszło raz że napisik m ... .jpg[/img]

Dokładnie klexus jest tak jak piszesz.klexus wrote:najlepiej dac do wyciecia przez ploter , rozumiem ze nie demontujecie zacisków tylko malujecie je na aucie??
Faktycznie przerwa między literkami jest, zajarzyłem jak już pomalowałem jedną stronę... To był właśnie szablon wycięty na ploterze na fili samoprzypepnej. Wzór szablonu forumowy z pierwszej stron tego wątku, ale widocznie Pan który mi robił ten szablon coś schrzanił...średnio ci to wyszło raz że napisik maławy to nie kumam czemu między literami jest odstęp LEX US ? daj mu glebę to podratujesz sytuację bo jest zabawnie
za chęci
klexus wrote:najlepiej dac do wyciecia przez ploter , rozumiem ze nie demontujecie zacisków tylko malujecie je na aucie??
koledzy w Moim przypadku tech. zawsze jest taka sama , wszystko jest dokładnie opisane w pierwszym poście tego tematuallenddz wrote:Czy przed malowaniem matowaliście stary lakier na zaciskach? Czy na żywca?
Lex wrote:klexus wrote:najlepiej dac do wyciecia przez ploter , rozumiem ze nie demontujecie zacisków tylko malujecie je na aucie??koledzy w Moim przypadku tech. zawsze jest taka sama , wszystko jest dokładnie opisane w pierwszym poście tego tematuallenddz wrote:Czy przed malowaniem matowaliście stary lakier na zaciskach? Czy na żywca?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest