[is300] Błąd P1200???

[is300] Błąd P1200???

Postprzez Lukas » 8 lis 2012, o 17:12

Witam,

Dzisiaj po przejażdżce wyskoczył mi check i takie cuś :

p1200 fuel pump relay/ecu circuit malfunction

Co to??
Lukas
Lex user
 
Posty: 184
Dołączył(a): 4 paź 2012, o 18:40
Model Lexusa: is300
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Piaseczno

Re: Błąd P1200???

Postprzez carsik » 8 lis 2012, o 20:36

dokładnie to co jest napisane, że masz problem z przekaźnikiem pompy paliwa lub jego obwodem i pompa w związku z tym chodzi najprawdopodobniej na niskim napięciu po oporniku.
carsik
Lex Master
 
Posty: 1063
Dołączył(a): 24 sie 2012, o 20:45
Model Lexusa: IS200
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: GT4 Warszawa

Re: Błąd P1200???

Postprzez Lukas » 9 lis 2012, o 19:52

Dzieki.

Gdzie znajdę ten przekaźnik??
Pod maską?
Jak to wygląda?
Lukas
Lex user
 
Posty: 184
Dołączył(a): 4 paź 2012, o 18:40
Model Lexusa: is300
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Piaseczno

Re: Błąd P1200???

Postprzez carsik » 10 lis 2012, o 10:06

wąska puszka po lewej stronie komory silnika, powinno być opisane na pokrywce
carsik
Lex Master
 
Posty: 1063
Dołączył(a): 24 sie 2012, o 20:45
Model Lexusa: IS200
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: GT4 Warszawa

Re: Błąd P1200???

Postprzez Lukas » 14 lis 2012, o 22:40

Coraz bardziej mnie to auto zaskakuje...

Otwieram pokrwkę puszki bezpieczników, na wieczku opisane fuel pomp a tu zonk - NIMA!!

Czy ktoś miły może mi wytłumaczyć WTF??

Rozumiem, że jakiś Mcgyver podpiął + po stacyjce pod pompę??

Dodam, że autko pali i jeździ.

pozdrawiam
Lukas
Lex user
 
Posty: 184
Dołączył(a): 4 paź 2012, o 18:40
Model Lexusa: is300
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: Piaseczno

Re: [is300] Błąd P1200???

Postprzez allen » 24 kwi 2013, o 05:19

allen
Nowy lex user
 
Posty: 9
Dołączył(a): 10 gru 2012, o 03:40
Model Lexusa: Lexus
Płeć: Mężczyzna
Lokalizacja: usa


Powrót do IS mk1 1998-2005

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości