GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: GS300 AWD
Re: GS mkIII - Pytania o auto z ogloszenia
Witam wszystkich dziś 29 września sprawdzałem historie serwisową swojego GS w aso ( Lexus-Warszawa-Wola ) wszystko się zgadza.
serwisowany był od 04.2006r do 01.2014r ( regularne wizyty , przeglądy okresowe itp ) wymieniane było sporo elementów zawieszenia , świece , olej w moście , filtry , żarówki wszystko do sprawdzenia w aso.
Więc jeżeli ktoś by się zdecydował to chętnie pojadę do aso na sprawdzenie historii i przebiegu auta. Pozdrawiam
serwisowany był od 04.2006r do 01.2014r ( regularne wizyty , przeglądy okresowe itp ) wymieniane było sporo elementów zawieszenia , świece , olej w moście , filtry , żarówki wszystko do sprawdzenia w aso.
Więc jeżeli ktoś by się zdecydował to chętnie pojadę do aso na sprawdzenie historii i przebiegu auta. Pozdrawiam
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Też wymagali od Ciebie chociaż ksero dowodu rejestracyjnego ? Mi na sam VIN nie chcieli pomócMARCIN-LEXUS-AWD wrote:Witam wszystkich dziś 29 września sprawdzałem historie serwisową swojego GS w aso ( Lexus-Warszawa-Wola ) wszystko się zgadza.

-
- Nowy lex user
Ja miałem wydruk z ich pieczątką chciałem potwierdzić że wszystko się zgadza i zobaczyć bardziej szczegółowo co było robione nie robili problemów nawet wysłali mi na meila.
- kawszyn
- Lex user
- Model Lexusa: jest Accord i Soul
http://allegro.pl/lexus-gs450h-hybryda- ... 64277.html
na zdjeciach smietnik az wstyd, choc deklaracja super stanu. ktos kojarzy to auto?
na zdjeciach smietnik az wstyd, choc deklaracja super stanu. ktos kojarzy to auto?
only JDM
- luxus
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200 2GS300 2GS430
A czemu od razu śmietnik? Przecież, ze zdjęć jak na razie to wygląda tylko brudny...
GDYBY BÓG PREFEROWAŁ PRZEDNI NAPĘD TO WSZYSCY CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH...
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
Wszyscy przywykli do lśniących aut od handlarzy 

-
- Nowy lex user
hehe tu nie chodzi już o lśniące auto ale ten jest chyba najbrudniejszy na allegro do zdjęć faktycznie mogli by go chociaż opłukać żeby było widać czy nie jest łaciaty... Ja np nie jeżdżę aż tak brudnym samochodem jaki by to nie był ale... Cena dobra... Wnętrze wygląda ok... Komuś może po prostu nie zależy znudził się... Moim zdaniem warty uwagi...
- kawszyn
- Lex user
- Model Lexusa: jest Accord i Soul
no panowie, co by nie mowic...to cos na tylnim zderzaku to 1. slad po 'dotknieciu' murka, albo slupka 2. kupa ktora splynela.
fajnie jak zdjecia oddaja stan faktyczny, ale pojechac na rajd po kaluzach, a potem na chama walnac zdjecia kalkulatorem na ciasnym parkingu?
fajnie jak zdjecia oddaja stan faktyczny, ale pojechac na rajd po kaluzach, a potem na chama walnac zdjecia kalkulatorem na ciasnym parkingu?

only JDM
-
- Nowy lex user
Witam od kilku dni nic się nie dzieje więc może wypowiecie się na temat mojej poprawionej aukcji ? Pozdrawiam
http://allegro.pl/lexus-gs-300-awd-4x4- ... 81614.html
http://allegro.pl/lexus-gs-300-awd-4x4- ... 81614.html
-
- Lex user
- Model Lexusa: GS 450h
Może to odgrzewany kotlet ale nie znalazłem nic sensownego na temat tego lexa
http://allegro.pl/show_item.php?item=57 ... f2d6ed1ca0
ktoś może oglądał, coś wie ? VIN JTHBN96S365000401
Auta z Ameryki z reguły są z niespodzianką w pakiecie:)
http://allegro.pl/show_item.php?item=57 ... f2d6ed1ca0
ktoś może oglądał, coś wie ? VIN JTHBN96S365000401
Auta z Ameryki z reguły są z niespodzianką w pakiecie:)