No probs...
jak zrealizuję zamierzenia to dam znać
IS220 IS250 IS350 Navi jak OEM
- Robert
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 250
Re: IS220 IS250 IS350 Navi jak OEM
RobLexIs
- bamss
- Lex Driver
- Model Lexusa: is250
dlatego trzeba kupic cos z usa, jest na win ce i mozna automape wlozyc i inne bajery
https://www.facebook.com/is250bams/?fref=ts Auto-Elektronika -naprawy komputerow airbag liczniki CarAudio-zabudowy w ofercie Vibie, DigitalDesigns,Alpine,Gms i wiele innych 662032092
- Robert
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 250
Nie jest łatwo...
Oglądając oferty w niektórych opisach fly audio-navi są tylko do roczników 2006-2008, w innych identyczne, wydawałoby się sztuki, pasują do wszystkich roczników.
Wydatek to ok 600$ bez wysyłki.
Oglądając oferty w niektórych opisach fly audio-navi są tylko do roczników 2006-2008, w innych identyczne, wydawałoby się sztuki, pasują do wszystkich roczników.
Wydatek to ok 600$ bez wysyłki.
RobLexIs
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 350
Witam serdecznie czy zakup tego chinskiego cuda juz zrealizowany ja wczoraj grzebalem sporo na necie I znalazlem takie nowe cudo za 400$ z malym groszem minimum 2 sztuki ja jestem chetny ktos jeszcze?
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 250 f-sport
Witam serdecznie. Również jestem zainteresowany zakupem tego cuda zwłaszcza przez polskiego importera ale teraz wszyscy tłumaczą się chińskim nowym rokiem. Czy ktoś już testuje ten wynalazek w praktyce? A może ktoś z forumowiczów ma dostęp do tych urządzeń. Będę wdzięczny za informacje.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 220d
Jak już to ktos założy i po testuje to też proszę o opinie kiedyś tym się interesowałem ale ostatecznie nie zdecydowałem może teraz 

-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: is 250 f-sport
Ja usiłuje to cudo gdzieś zamówić ale w Polsce ciężko znaleźć importera w rozsądnych pieniądzach. Była jedna poważna oferta z Kutna ale za ponad 5 tys. więc to trochę dużo jak na wyświetlacza montowany dla zabawy.
- Mantis
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS 220D
Witam
Również jestem zainteresowany nabyciem tego urządzenia. poproszę o informację czy udało się już komuś nabyć i podłączyć tą Navkę? Jaka jest czułość ekranu? Od paru miesięcy próbuję nabyć poprzez Aliexpress, ale wszystkie oferty, które weryfikowałem były nieaktualne - producent wycofał się/zawiesił produkcję. Może na alibabie ktoś ma? Na początku roku, bezpośrednio po kupnie auta, nie było problemu - w ofertach można było przebierać, ale wtedy dopiero się przymierzałem. Od maja nie udało mi się dokonać zakupu. Jeśli ma ktoś jakieś namiary i zechce się ze mną podzielić wiedzą - poproszę.
Również jestem zainteresowany nabyciem tego urządzenia. poproszę o informację czy udało się już komuś nabyć i podłączyć tą Navkę? Jaka jest czułość ekranu? Od paru miesięcy próbuję nabyć poprzez Aliexpress, ale wszystkie oferty, które weryfikowałem były nieaktualne - producent wycofał się/zawiesił produkcję. Może na alibabie ktoś ma? Na początku roku, bezpośrednio po kupnie auta, nie było problemu - w ofertach można było przebierać, ale wtedy dopiero się przymierzałem. Od maja nie udało mi się dokonać zakupu. Jeśli ma ktoś jakieś namiary i zechce się ze mną podzielić wiedzą - poproszę.