gdzie robisz magiel i jak można wiedzieć za ile ?Damian91 wrote:Odstawiłem na regenerację magla, reanimacje wahacza i wymianę końcówek drążkówprzesiadłem się na Corolle E12 - wspomnienia wracają
Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie
- luki90
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS200
Re: Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie
www.facebook.com/kolorowakoszulka
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 300 Sportcross
Kto ma ciemny lakier ten wie jak widac na nim wszystkie niedoskonalosci, szczegolnie w sloncu lub sztucznym swietle. Po 9miesiacach posiadania czarnego sportcrossa wreszcie sie zmusilem i zaczalem korekte lakieru. Potrwa to pewnie ze 2 tygodnie bo czasu na robote malo ( po 2/3h dziennie) a pracy duuuzo. Jeden element za mna, oto efekty.

Przed

Przed

W trakcie 50/50

Po

Przed

Przed

W trakcie 50/50

Po
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
To albo się mieści albo nie zdecyduj się wreszcieadamsky73 wrote:Temat jak najbardziej mieści się chyba w klimacie![]()

Co do bzykania to zdecydowanie w przeciwieństwie do ciebie wole bzykać kogoś niż cośadamsky73 wrote:Yarecki, powinieneś chyba coś bzyknąć,

A ty w końcu wnieś cos sensownego na to forum

Ooo a ten od naklejek i spojlerków znów ma katarforest wrote:podobny temat był... dawno temu i prawie każdy o nim już zapomniał
a yareckiemu dajcie się wyszumieć, dawno na forum nie hejtował

Last edited by Yarecki on 13 Dec 2015, o 13:39, edited 1 time in total.
-
- Lex user
- Model Lexusa: is 200
Jestem od niedawna na forum ,a is 200 posiadam od 2013 r. Napisze więc co zrobiłem w ciągu tego czasu
Nowy akumulator, świece denso,o olejach filtrach i płynach nie będę wspominał bo to oczywiste, nowe tarcze hamulcowe, nowe klocki,szczotki,regenerowane zaciski, nowe paski, nowe sprzęgło,nowe opony letnie pirelli p zero nero, nowe zimówki good year ultra grip,konserwacja ,regeneracja rozrusznika wszystkie wymiany robione z racji wieku ,przebiegu 220.000, a także z przywiązania do modelu, którego dość długo szukałem.
Nowy akumulator, świece denso,o olejach filtrach i płynach nie będę wspominał bo to oczywiste, nowe tarcze hamulcowe, nowe klocki,szczotki,regenerowane zaciski, nowe paski, nowe sprzęgło,nowe opony letnie pirelli p zero nero, nowe zimówki good year ultra grip,konserwacja ,regeneracja rozrusznika wszystkie wymiany robione z racji wieku ,przebiegu 220.000, a także z przywiązania do modelu, którego dość długo szukałem.
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
powiedział ziomek od kuchenek gazowychYarecki wrote:Ooo a ten od naklejek i spojlerków znów ma katarforest wrote:podobny temat był... dawno temu i prawie każdy o nim już zapomniał
a yareckiemu dajcie się wyszumieć, dawno na forum nie hejtował

SC430 '2002
-
- Lex Master
- Model Lexusa: gs
WIem, wiem że też chciałbyś się na czymś sensownym znaćforest wrote:powiedział ziomek od kuchenek gazowychYarecki wrote:Ooo a ten od naklejek i spojlerków znów ma katarforest wrote:podobny temat był... dawno temu i prawie każdy o nim już zapomniał
a yareckiemu dajcie się wyszumieć, dawno na forum nie hejtował![]()
![]()

- Biszkopt
- Lex user
- Model Lexusa: IS 220d
- ArtIS
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS 250 AWD
Co dziś zrobiłem przy swoim Lexusie
Ja dzis po raz kolejny obniżyłem spalanie w swoim lexie. Niby nic ale 7,6 w IS250 AWD to niezły wynik na odcinku 300 km 
Predkosci 10+ (do przepisowych) i auto pali jak tedeik. Tyle ze lepiej jeździ

Predkosci 10+ (do przepisowych) i auto pali jak tedeik. Tyle ze lepiej jeździ