Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...luxus wrote:Uważam że osoby krytykujące PHAETONA udowadniają swoją potężną niewiedzę w temacie motoryzacji - też kiedyś do nich należałem...
Są fajne ale jest jeszcze camry, to naprawdę super wózledziu wrote: ..bo jak nie byłoby lexa ani supry to zostałaby corollka i starletka a nas na tym forum by nie było
Ja tylko i wyłącznie porównuje niemiecką myśl technologiczną gdyż też jestem tylko i wyłącznie zwolennikiem japońskiej motoryzacjiledziu wrote:Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...luxus wrote:Uważam że osoby krytykujące PHAETONA udowadniają swoją potężną niewiedzę w temacie motoryzacji - też kiedyś do nich należałem...![]()
Przed edycją postu wkleiłeś link do fajnie zrobionego fajtka którym miała być informacja na jego temat, przejrzałem całe 20stron i nic się nie dowiedziałem a podejrzewam że autko opisywane dużych przebiegów nie robi i raczej nie należało do średnikaów z alledrogo...![]()
Po prostu z całym szacunkiem dla tego auta to nie wierze że nagle jego bentlejowy rodowód pozbył go pewnych wad charakterystycznych dla całej gr. wieśwagen... oczywiście te wady są odbierane troszku inaczej no bo jak amor do LSa będzie kosztować (regeneracja) 2k to jest pianie z przerażenia jak jest drogo ale jak tyle samo będzie kosztować do wieśwagena to już luz... bo ... (prawie zawsze ten sam tekst) prestige tego wymaga![]()
Więc może się nie znam ale uważam że phajton jest ok.jeżeli pochodzi z górnej półki cenowej i był serwisowany a nabywca nie planuje dużo nim jeździć chyba że akceptuje ceny serwisu...
I żeby nie było posiadałem s8 v10/s4 V8...![]()
p.s
No i mówienie o fajtonku przez pryzmat bentleja to też jest z góry zaplanowane przez marketingowcówdlatego koncerny kupują takie marki po przez które zyskują prestiż oraz pokazują możliwości więc "przeciekają" zdjęcia pedantycznych hal produkcyjnych albo pracowników w białych rękawiczkach bo wtedy właściciel skody co rano pije kawę i myśli że już prawie ma passata tylko był sprytny i mniej zapłacił...
albo kupię s4 bo to już prawie rs4 więc każdy coś znajdzie dla siebie od passtucha na serwatkę po przez fabię 1,4 tsi aż do faajtona ze złotymi klamkami...
I żeby nie było tojota też ma swojego Lexa bo jak nie byłoby lexa ani supry to zostałaby corollka i starletka a nas na tym forum by nie było
Ty tak na poważnie, czy po prostu prowokujesz ?bajla wrote:Przyznam się, że jestem fanem marki Alfa Romeo, cenie sobie komfort i bezpieczeństwo podczas jazdy.
To spam był.Dawid0ss wrote:Ty tak na poważnie, czy po prostu prowokujesz ?bajla wrote:Przyznam się, że jestem fanem marki Alfa Romeo, cenie sobie komfort i bezpieczeństwo podczas jazdy.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests