michalllw wrote:Będzie ok ale zamów sobie lepiej oryginalną uniwersalną DENSO i dorób kabel
niewiele droższa jest z DENSO z pasującą wtyczką, P&P nic nie trzeba dorabiać jedynie kabel lekko dłuższy jest
michalllw wrote:Będzie ok ale zamów sobie lepiej oryginalną uniwersalną DENSO i dorób kabel
W pełni się zgadzam, tylko przydaje się opalarka.muzz wrote:Przerobienie wtyczki to tez żaden problem. Nawet nie 5 minut.
Dajcie jakiś namiar gdzie kupić sonde DENSO z pasującą wtyczką w dobrej cenie:) Znalazłem tylko jakieś za 265zł.Zewus wrote:michalllw wrote:Będzie ok ale zamów sobie lepiej oryginalną uniwersalną DENSO i dorób kabel
niewiele droższa jest z DENSO z pasującą wtyczką, P&P nic nie trzeba dorabiać jedynie kabel lekko dłuższy jest
Ja bym takie coś zamówił a z wtyczką zawsze będzie droższa ponieważ jest z wtyczkąadam8720 wrote:Dajcie jakiś namiar gdzie kupić sonde DENSO z pasującą wtyczką w dobrej cenie:) Znalazłem tylko jakieś za 265zł.Zewus wrote:michalllw wrote:Będzie ok ale zamów sobie lepiej oryginalną uniwersalną DENSO i dorób kabel
Takie coś znalazłem ale trzeba kabelki sztukować:
http://allegro.pl/denso-dox-0109-sonda- ... 75583.html
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests