witam
mam is300 kombi, halogeny i zderzak od sedana. chcialbym to podlaczyc, ale kostki sa polamane i nie szlo sprawdzic, czy dziala? komu moglbym zlecic taka robotke? (potrzebne beda jakies graty, jak wspomniałem pewnie kostka) i ile za taka robote moglby ktos krzyknac?
[is] halogeny
-
- Lex user
- Model Lexusa: is 300 sportcross '04 usa
[is] halogeny
LEXUS HIP-HOP
- klexus
- Lex Master
- Model Lexusa: GS 300
Re: [is] halogeny
kup kostki na szrocie obojetne od czego i zrób to sam bo to 30min roboty, elektryk hmm 50 zł
-
- Lex user
- Model Lexusa: is 300 sportcross '04 usa
no ale zderzak trza demontowac? kostka obojętnie od czego, ale jak to podłączyć? ja magister nie inżynier 

LEXUS HIP-HOP
-
- Lex user
- Model Lexusa: RX
Przypne się do tematu...jak zdemątować w ISie halogeny bo nie mogę ich odkręcić:/
- IgoR_KilleR
- Lex user
- Model Lexusa: Is 200
Jak podłączyć? normalnie masz 2 kable i podłączasz je do 2 nóżek, nic prostszego. A jak odkręcić halogeny? Są 2 sposoby, albo zdjąć nadkole, albo przez ten otwór po wewnętrznej stronie od halogena, wewnątrz są tam 2 śruby dziesiątki.
- forest
- Lex Master
- Model Lexusa: stanced VIP
no jak siła supermana nie pomaga w odkręcaniu to trzeba rozwiercićMączeK wrote:Przypne się do tematu...jak zdemątować w ISie halogeny bo nie mogę ich odkręcić:/

SC430 '2002
-
- Lex user
- Model Lexusa: 0s
Halogeny montowane są na 2 wewnętrznych śrubkach, czy jeszcze gdzieś ?. Śruby mam odkręcone, ale coś trzyma na zewnętrznej stronie i siedzą jak siedziały :/
- Jarekkk
- Lex user
- Model Lexusa: IS200
hmm popatrz czy nie ma czasem zatrzasków jeszcze, bo ostatnio miałem demontować światło i patrzyłem mniej więcej jak to wygląda i wydaje mi się że 2 śruby + 2 zatrzaski są od góry
-
- Lex user
- Model Lexusa: is 200
Mam tą samą sytuacje chciałem wymienić żarówkę odkrecilem 2 śruby a halogen siedzi, czy ktoś pomoże bo nie chce nic urwać .Dodam że mam is 200 sedan
- tomcio105
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Ja jak moje wymieniałem to wystarczyło wykręcić te 2 śruby więc może się Ci lekko ,,zapiekł" ew. od strony nadkola (po odkręceniu jego części) możesz spróbować do niego dojść żeby go popchnąć od środka. O ile dobrze pamiętam to nawet w manualu była mowa tylko o tych 2 śrubach...czech4 wrote:Mam tą samą sytuacje chciałem wymienić żarówkę odkrecilem 2 śruby a halogen siedzi, czy ktoś pomoże bo nie chce nic urwać .Dodam że mam is 200 sedan