Świeci lampka od spalonych żarówek Is 300 mk1
-
- Lex user
- Model Lexusa: Is300
Świeci lampka od spalonych żarówek Is 300 mk1
Witam mimo ze mam wszystkie działające żarówki nadal po naciśnięciu na hamulec zapala się informacja o spaleniu żarówek. Żarówki osram. Proszę o podpowiedź, dziękuje.
- Damian91
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS300 SC
Re: Świeci lampka od spalonych żarówek Is 300 mk1
Pozycyjne rozumiem sprawdziłeś - 'stopy' świecą obydwa? 

-
- Lex user
Sprawdziłem wszystko, wymieniłem również żarówki tył na osramy przy okazji podginając blaszki. Lampka zapala się po naciśnięciu hamulca. Jak nie dojdę to wyjmę żarówkę z wskaźników. Czekam może ktoś pomoże.
- lewmichal
- Lex user
- Model Lexusa: LS 400
Znany problem, gdy moc żarówek jest niezgodna z tym co powinno być.
Ja mam to samo w Amerykanach. Tam żarówki mają inne moce. Gdy włożone są "europejskie" żarówki, moduł kontrolujący spalone żarówki wychwytuje inną rezystancję i zapala kontrolkę.
Ja mam to samo w Amerykanach. Tam żarówki mają inne moce. Gdy włożone są "europejskie" żarówki, moduł kontrolujący spalone żarówki wychwytuje inną rezystancję i zapala kontrolkę.

-
- Lex user
Witam
Żarówki osramy wiec powinno być dobrze. Co zauważyłem po czasie, trzeci stop pod szybą w sedanie nie świeci. Tyle osób patrzyło i nikt nie widział. Ponoć półkę trzeba wyjąć, Gdzie jest moduł do tych świateł? Może bez wyciągania po kabelkach dojdę.
Pozdrawiam
Żarówki osramy wiec powinno być dobrze. Co zauważyłem po czasie, trzeci stop pod szybą w sedanie nie świeci. Tyle osób patrzyło i nikt nie widział. Ponoć półkę trzeba wyjąć, Gdzie jest moduł do tych świateł? Może bez wyciągania po kabelkach dojdę.
Pozdrawiam