Chcę kupić IS200T opinie , uwagi , podpowiedzi
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200t
Re: Chcę kupić IS200T opinie , uwagi , podpowiedzi
Ale które koła blokuje ten ręczny (zaciskany lewą nogą) ? Tylne? Bo w poprzedniej mojej Mazdzie jak postawiłem auto bokiem i zaciągnąłem ręczny to auto się fajnie tyłem doślizgało (blokowane tylne koła). Czy tutaj jest to możliwe, oczywiście bez wciskania gazu, tylko zarzut tyłem a potem zaciągnąć ten hamulec...?
- ArtIS
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS 250 AWD
Chcę kupić IS200T opinie , uwagi , podpowiedzi
Nie pomogę bo przy AWD cos zawsze bedzie ciagnąć 

-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 200T '16
Pytanie do posiadaczy IS 3Gen, czy przy zamykaniu drzwi przod i tyl po stronie kierowcy tez macie taki delikatny poglos w bagazniku ? Cos jakby echo.
Nie wiem czy tak ma byc czy leciec do ASO ?
-
- Lex user
A opisz dokładniej o co kaman? Jak pier...drzwiami czy jak lekko domykasz? Z prawych drzwi tak nie jest? Jaki to dźwięk ?lexfan wrote:Pytanie do posiadaczy IS 3Gen, czy przy zamykaniu drzwi przod i tyl po stronie kierowcy tez macie taki delikatny poglos w bagazniku ? Cos jakby echo.
-
- Lex user
Pytanie - czy macie podświetlony ten okrągły zegar na środku? A te strzałeczki czerwoną i niebieską do regulacji temp? Wczoraj jechałem nocą i jakoś ciemno mi było na konsoli, tylko już nie pamiętam czy wcześniej świeciły czy nie....
Inne diody nad przyciskami świecą, symbol airbaga świeci, kłódeczka alarmu świeci. Ale mam jakieś mgliste wrażenie, że ten zegar i strzałeczki też miały delikatne podświetlenie, a teraz go nie widzę...
Problem się sam rozwiązał - podświetlenie zegara zależy od włączenia/wyłączenia świateł. Jakimś przypadkiem przekręciło mi się pokrętło na kropkę (wyłączone) i zegareczek nie świecił. A jak pokrętło jest na auto wtedy podświetlenie zegarka działa

Problem się sam rozwiązał - podświetlenie zegara zależy od włączenia/wyłączenia świateł. Jakimś przypadkiem przekręciło mi się pokrętło na kropkę (wyłączone) i zegareczek nie świecił. A jak pokrętło jest na auto wtedy podświetlenie zegarka działa

Last edited by darrkk on 25 Jun 2016, o 10:49, edited 1 time in total.
-
- Lex user
Przy mocnym pier.. to nic poza walnieciem nie slychac. Ten dzwiek jest slyszalny przy kazdym zamknieciu nawet takim baardzo delikatnym i powoli. Tak jakby sam mechanizm zamkniecia powodowal cos dodatkowego w bagazniku.darrkk wrote:A opisz dokładniej o co kaman? Jak pier...drzwiami czy jak lekko domykasz? Z prawych drzwi tak nie jest? Jaki to dźwięk ?lexfan wrote:Pytanie do posiadaczy IS 3Gen, czy przy zamykaniu drzwi przod i tyl po stronie kierowcy tez macie taki delikatny poglos w bagazniku ? Cos jakby echo.
Dzwiek w bagazniku tki dosc gluchy, jakby jakas zasuwa/blokada przeskakiwala. Chodzi tylko o lewe drzwi (przod i tyle) i w bagazniku tez po tej stronie.
-
- Lex user
Piszesz o zegarach fsport czy klasycznych ?darrkk wrote:Pytanie - czy macie podświetlony ten okrągły zegar na środku? A te strzałeczki czerwoną i niebieską do regulacji temp? Wczoraj jechałem nocą i jakoś ciemno mi było na konsoli, tylko już nie pamiętam czy wcześniej świeciły czy nie....Inne diody nad przyciskami świecą, symbol airbaga świeci, kłódeczka alarmu świeci. Ale mam jakieś mgliste wrażenie, że ten zegar i strzałeczki też miały delikatne podświetlenie, a teraz go nie widzę...
-
- Lex user
Piszę o tym stylowym zegareczku na samym środku deski wskazującym godzinę. I o tych strzałkach czerwona do góry i niebieska w dół przy ustawianiu temperatury....
-
- Lex user
- Model Lexusa: is200t
Zegar świeci. Weź sobie pojaśnij kokpit to zobaczysz, czy wszystko u Ciebie świeci. 
P.S. Świecą i strzałki.

P.S. Świecą i strzałki.
Last edited by Wiener on 23 Jun 2016, o 19:56, edited 1 time in total.
-
- Lex user
- Model Lexusa: IS 250
Moim zdaniem jest to dzwiek klapki otworu recyrkulacji powietrza w kabinie. Mialem to w poprzednim aucie...lexfan wrote:Przy mocnym pier.. to nic poza walnieciem nie slychac. Ten dzwiek jest slyszalny przy kazdym zamknieciu nawet takim baardzo delikatnym i powoli. Tak jakby sam mechanizm zamkniecia powodowal cos dodatkowego w bagazniku.darrkk wrote:A opisz dokładniej o co kaman? Jak pier...drzwiami czy jak lekko domykasz? Z prawych drzwi tak nie jest? Jaki to dźwięk ?lexfan wrote:Pytanie do posiadaczy IS 3Gen, czy przy zamykaniu drzwi przod i tyl po stronie kierowcy tez macie taki delikatny poglos w bagazniku ? Cos jakby echo.
Dzwiek w bagazniku tki dosc gluchy, jakby jakas zasuwa/blokada przeskakiwala. Chodzi tylko o lewe drzwi (przod i tyle) i w bagazniku tez po tej stronie.