Pytanie czy wystepuje to rowniez w IS 3gen ?Firlej1 wrote: Moim zdaniem jest to dzwiek klapki otworu recyrkulacji powietrza w kabinie. Mialem to w poprzednim aucie...

Pytanie czy wystepuje to rowniez w IS 3gen ?Firlej1 wrote: Moim zdaniem jest to dzwiek klapki otworu recyrkulacji powietrza w kabinie. Mialem to w poprzednim aucie...
darrkk wrote:Piszę o tym stylowym zegareczku na samym środku deski wskazującym godzinę. I o tych strzałkach czerwona do góry i niebieska w dół przy ustawianiu temperatury....
Swierszcz zabity,dodatkowo przy przebiegu 7,5 tys wymieniony układ hamulcowy na gwarancji podobno mieli jakieś felerne partie ( u mnie objawiało to się piszczeniem tak jakby klocki hamulcowe się blokowały ) co do świerszcza w tym miejscu to podobno nie byłem pierwszyMaguro wrote:U mnie również pojawiło się trzeszczenie w okolicach lewej strony deski rozdzielczej ( chyba między kierownicą a szybą ) ja zamierzam to zgłosić przy pierwszym przeglądzie tj. za 8,5 tys kilometrów
Mam prośbę - czy możesz opisać, co rozumiesz pod pojęciem "świerszcza" ? Czy chodzi o jakieś nieszczelności w drzwiach, czy trzeszczące elementy wnętrza?Maguro wrote:Swierszcz zabity,dodatkowo przy przebiegu 7,5 tys wymieniony układ hamulcowy na gwarancji podobno mieli jakieś felerne partie ( u mnie objawiało to się piszczeniem tak jakby klocki hamulcowe się blokowały ) co do świerszcza w tym miejscu to podobno nie byłem pierwszyMaguro wrote:U mnie również pojawiło się trzeszczenie w okolicach lewej strony deski rozdzielczej ( chyba między kierownicą a szybą ) ja zamierzam to zgłosić przy pierwszym przeglądzie tj. za 8,5 tys kilometrów
Mam cos podobnego + skrzypniecia plastikow z okolicy pokręteł i skrzyni biegow w srodkowym panelu. One wydaja dzwiek nawet przy zmianach temperatury. Np. jest goraco od odpalam kllime na postoju.Maguro wrote:Mam na myśli trzeszczenie plastików po lewej stronie od kierownicy w okolicach kolan.
Pojawił mi się nowy irytujący odgłos tak jakby drzwi kierowcy były niedomknięte i podskakiwały na dziurach
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest