Warsztat przeniósł się w inne miejsce, więc poprawiam wpis. Teraz znajdziecie ich przy ul. Św. Wincentego 92. Pozdrawiamgranatowy wrote:Do napraw bezgotówkowych (ale nie tylko) dobry jest też serwis blacharsko-lakierniczy Sztukalakierowania.pl Serwis mieści się na Targówku i mimo że nie za tani, to polecam. Jak z mało którego serwisu jestem zadowolony.
Namiary:
tel. 509 350 745
kamil@sztukalakierowania.pl
ul. Liwska 2
03-391 Warszawa
(róg Wysockiego, przy Trasie Toruńskiej)
pn.-pt. 7:30 – 17:30
Dobry lakiernik poszukiwany [Warszawa]
- granatowy
- Nowy lex user
- Model Lexusa: lexus
Re: Dobry lakiernik poszukiwany [Warszawa]
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: ct
Profesjonalne podejście i rzeczywiście nowoczesną technologię malowania proszkowego mają w zakładzie Ecoral (mapka dojazdu na ich stronie www.ecoral.pl). Zwłaszcza jak ktoś ma coś większego do pomalowania to warto do nich sobie podjechać.
- ArtIS
- Lex Maniak
- Model Lexusa: IS 250 AWD
Dobry lakiernik poszukiwany [Warszawa]
Ma ktoś dobrego blacharza i lakiernika który ogarnie części z rynku wtórnego i skleci auto?
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: 123
Ja swoje auto ostatnio malowałem w nova-auto.pl
- jaqb
- Lex user
- Model Lexusa: IS300 sportcross
Odświeżę trochę temat, bo dzisiaj Panowie z warsztatu w trakcie rozmowy nie widząc auta zapytali mnie czy na moim 14 letnim Lesiu jest gdzieś jakakolwiek rdzagranatowy wrote:Warsztat przeniósł się w inne miejsce, więc poprawiam wpis. Teraz znajdziecie ich przy ul. Św. Wincentego 92. Pozdrawiamgranatowy wrote:Do napraw bezgotówkowych (ale nie tylko) dobry jest też serwis blacharsko-lakierniczy Sztukalakierowania.pl Serwis mieści się na Targówku i mimo że nie za tani, to polecam. Jak z mało którego serwisu jestem zadowolony.
Namiary:
tel. 509 350 745
kamil@sztukalakierowania.pl
ul. Liwska 2
03-391 Warszawa
(róg Wysockiego, przy Trasie Toruńskiej)
pn.-pt. 7:30 – 17:30

sami oceńcie, nie wystawiam oceny

- twiti7
- Lex user
- Model Lexusa: is200
Blacharstwo i Lakiernictwo Pojazdowe Piotr Maciński
tel. 509 904 780
ul. Modlińska 209
03-120 Warszawa
Polecany przez moich znajomych ale sam jeszcze nie testowałem widziałem pomalowany zderzak wyglądał jak nowy. Jest komora itp.
tel. 509 904 780
ul. Modlińska 209
03-120 Warszawa
Polecany przez moich znajomych ale sam jeszcze nie testowałem widziałem pomalowany zderzak wyglądał jak nowy. Jest komora itp.
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: gs
- jaqb
- Lex user
dzięki za infotwiti7 wrote:Blacharstwo i Lakiernictwo Pojazdowe Piotr Maciński
tel. 509 904 780
ul. Modlińska 209
03-120 Warszawa

super odezwę się odnośnie lakierowania ale muszę najpierw ogarnąć pewne niedociągnięcia nadwozia u blacharzalopek wrote:Hej. Ja mam znakomitego lakiernika. Jak, coś to pisz pw

-
- Lex user
- Model Lexusa: IS250
Możesz się pochwalić u jakiego blacharza i lakiernika robiłeś? I jak z ceną i jakościąjaqb wrote:dzięki za infotwiti7 wrote:Blacharstwo i Lakiernictwo Pojazdowe Piotr Maciński
tel. 509 904 780
ul. Modlińska 209
03-120 Warszawa
Polecany przez moich znajomych ale sam jeszcze nie testowałem widziałem pomalowany zderzak wyglądał jak nowy. Jest komora itp.![]()
super odezwę się odnośnie lakierowania ale muszę najpierw ogarnąć pewne niedociągnięcia nadwozia u blacharzalopek wrote:Hej. Ja mam znakomitego lakiernika. Jak, coś to pisz pw

- jaqb
- Lex user
Odnośnie blacharki to jeszcze nie ogarnąłem tematu bo wpadły mi inne "duże" wydatki domowe
u Macińskiego nie byłem ale zanim się skomplikowała u mnie sytuacja byłem u blacharza "Ryznar" w Adamówku, robotę jego widziałem parę lat temu i nieźle to wyglądało ale różne opinie czytałem
, mój temat mi wycenił ale wiadomo że to mocno indywidualna sprawa. Do Macińskiego wybieram się w najbliższym czasie także dam znać jak w końcu coś ruszę