Link, od wylewania gorzkich żali to chyba jest psychoterapia (nie wiem, nie byłem). Forum może i trochę też, ale tu są pewne granice. Granice, których wydaje mi się, iż przekraczać nie wolno to przede wszystkim atak fizyczny bez przyczyny, nie jako obrona. Granicą też jest wmawianie drugiej osobie, że wie się lepiej co ona czuje.
Fajnie, że poznaliśmy Twoją opinię o bieganiu, forum jest po to, aby się opiniami dzielić. Zapoznaj się może najpierw z definicją stereotypu i znajdź mi proszę gdzie jest ona tożsama z samouwielbieniem.
Każdy posiada jakieś stereotypy - ja np. teraz mam nowy stereotyp o gościach, którzy wrzucają sobie w awatara zdjęcie dupy w prześwitujących leginsach. Najbardziej przegiąłeś, tu cytuję: "dlatego dość szybko zamknąłem tutaj wszystkim gębę,". Ja wiem, że w powiecie radomskim jest bardzo ciekawy świat, ale jesteśmy na forum ogólnopolskim i jestem pewien, że oprócz mnie parę osób raczej nie życzy sobie stwierdzenia, że zamknąłeś mi gębę. Takie wiesz, poszanowanie drugiego człowieka, słyszałeś może?
Z Lexem może być tu zaraz trochę tak jak z Apple i komentarzami ludzi do tego, że ktoś sobie kupił tańszego Samsunga czy droższe Apple, ale chyba aż szkoda tu marnować klawiaturę na to. Ja wolę zapłacić 2x więcej za laptopa i komórkę i od wielu lat nie znam czegoś takiego jak format systemu, zawieszający się sprzęt czy wirusy. No i właśnie taki mam stereotyp o Apple.
Po prostu facet zluzuj i nie obrażaj innych. BTW od kilku lat mam odłączony telewizor, nie słucham radia, nie czytam WP i Onetu, Pudelka czy też SE więc nie mam styczności z reklamami