na zdjęciu zaznaczyłem na czerwono jeszcze jeden przycisk z czerwoną diodą której znowu nie ma w instrukcji i nie wiem do czego służy? ktoś coś wie?

Może LPG ?tomcyt wrote:IS 200T z sierpnia 2015r. W miejscu w którym według instrukcji powinien być jest tylko goły plastik z AIRbaga :/
na zdjęciu zaznaczyłem na czerwono jeszcze jeden przycisk z czerwoną diodą której znowu nie ma w instrukcji i nie wiem do czego służy? ktoś coś wie?
Kolego co ty pokazujesz sięgnij głębiej na wysokości pedału hamulca tam gdzie kończy się obudowa kolumny kierownicy a jak nie możesz trafić otwórz szeroko drzwi i włóż tam głowę gwarantuje ci że się znajdzie powodzeniaDawid0ss wrote:Może LPG ?tomcyt wrote:IS 200T z sierpnia 2015r. W miejscu w którym według instrukcji powinien być jest tylko goły plastik z AIRbaga :/
Aktywne swiatla drogowe to nie to samo co matrycowe reflektory. Mozesz aktywowac opcje zapobiegajaca oslepianiu przez wylaczenie/wlaczenie swiatel drogowych. Matrycowe sa bardziej rozbudowane, dostosowuja sie do warunkow a nie tylko przelaczaja drogowe/mijanialexfan wrote:W instrukcji do mojego jest informacja, o tym ze mozna takie aktywne drogowe wlaczyc. Nigdy tego nie robilem, ale zakladam ze nie klamia.
Co do tempomatu aktywnego chyba dziala "od" 40km/h ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest