Pamięć foteli problem
-
- Lex user
- Model Lexusa: lexus gs 430
Pamięć foteli problem
Cześć wam chciałem sobie spróbować pamieć foteli gdyż kiedyś sobie kodowałem i działało. Jak sprawdzić co jest nie tak? nie pokazuje błedów więc nie ma sie do czego przyczepić może jakos niechcący zblokowałem i nie działają przycisk 1 , 2 ,3 nic nie reagują 

Last edited by lexus 430 v8 on 2 Nov 2016, o 17:09, edited 1 time in total.
-
- Lex user
Re: Pamięć foteli problem
Czy ktoś pomoże ? Jakieś wskazówki porady?
- adamsky73
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS460 '08
Przeczytaj jeszcze raz swoje pytanie i zastanów się co byś odpowiedział. Ja tam nie widzę żadnego opisu problemu - co nie działa?
And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
ABRAHAM LINCOLN
-
- Lex user
Udajesz inteligentnego a trzeba tłumaczyć jak prostakowi weź sie ogarnij i nie czepiaj nic tym nie pomogłeś a bardziej przeszkodziłeś i zabrałes mój czas wiec lepiej nic nie pisz jak ma taka pomoc wyglądać.. Hejter i delikwent sie znalazł.
- adamsky73
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS460 '08
Pomoc adekwatna do opisu problemu. Nie dziękuj, bo pewnie nie potrafisz
http://wrozkitajemnicekart.pl/?gclid=Cj ... si-doradcy

And in the end it's not the years in your life that count; it's the life in your years.
ABRAHAM LINCOLN
ABRAHAM LINCOLN
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Hehe Ty jednak jesteś złośliwyadamsky73 wrote:Pomoc adekwatna do opisu problemu. Nie dziękuj, bo pewnie nie potrafisz![]()
![]()

-
- Lex user
Jak lubi pajacowac to tyle co w życiu mu pozostało tępy chwast
-
- Lex user
- Model Lexusa: Gs430 mkIII, Rx400h, Sc430
Jest złośliwy, ale tym razem to uzasadnione, dlaczego jeśli ktoś prosi o pomoc to mamy sie jeszcze domyślać, o co mu właściwie chodzi?
Wracają do meritum, albo rozprogramowales sobie pamięć foteli (np. poprzez odpięcie akumulatora), albo usiłujesz wcisnąć przycisk bez zapłonu i nie mając skrzyni w pozycji Parking. Jeśli przyciski nie działają w pozycji parking, to programujesz pamięć foteli od nowa ( zapłon, skrzynia P oraz jednoczesne wciśnięcie któregoś z przycisków wraz z wciśnięciem set).

Wracają do meritum, albo rozprogramowales sobie pamięć foteli (np. poprzez odpięcie akumulatora), albo usiłujesz wcisnąć przycisk bez zapłonu i nie mając skrzyni w pozycji Parking. Jeśli przyciski nie działają w pozycji parking, to programujesz pamięć foteli od nowa ( zapłon, skrzynia P oraz jednoczesne wciśnięcie któregoś z przycisków wraz z wciśnięciem set).
-
- Lex user
Sorry ale co tutaj jest niejasne? Pisze jak byk że niedziala mi pamięć foteli, więc po co ta cała szopka czepianie się nad wyraz? Dzięki za podpowiedź muszę jeszcze raz sprawdzić pozdro
- Dawid0ss
- Lex Master
- Model Lexusa: Lexus GS450h mk3
Nie no, Stary. Nie przeginaj. Sam tytuł posta już wskazuje ocb. Przecież nikt tutaj nie pisze, aby się pochwalić, że działa. Wg mnie post jest bardzo jasny. Reszta to czysta ... złośliwośćPe_pe wrote:Jest złośliwy, ale tym razem to uzasadnione, dlaczego jeśli ktoś prosi o pomoc to mamy sie jeszcze domyślać, o co mu właściwie chodzi?