LS mkI (UCF10) - Pytania o auto z ogloszenia
- LS*
- Lex user
- Model Lexusa: LS400 DARK BROWN PEARL
Re: LS mkI (UCF10) - Pytania o auto z ogloszenia
Strasznie długo się nie sprzedaje, a cena dość atrakcyjna.
-
- Lex user
- Model Lexusa: brak
Cześć,
oglądał ktoś tego?
https://www.olx.pl/oferta/lexus-ls-400- ... iwbjr.html
Instalacja LPG tragiczna i mam wątpliwości co do koloru foteli i kanapy - inny niż boczków. Były takie wersje?
oglądał ktoś tego?
https://www.olx.pl/oferta/lexus-ls-400- ... iwbjr.html
Instalacja LPG tragiczna i mam wątpliwości co do koloru foteli i kanapy - inny niż boczków. Były takie wersje?
- Luszi
- Lex user
- Model Lexusa: LS400 UCF10
W Niemczech "Dr." przed nazwiskiem wpisuje się do dowodu osobistego, więc jeżeli właściciel był doktorem medycyny czy czegokolwiek innego, to faktycznie w briefie jest "Dr." przed nazwiskiem (co niekoniecznie oznacza, że był lekarzem; doktor np. historii też będzie miał "Dr." w briefie).dadan wrote:Samochód od lekarza - stosowny wpis w briefieChciałbym to zobaczyć
![]()
Oglądałem go. Zniechęcać w tej cenie może to, że był podmalowywany niemal z każdej strony, a jakość tych prac była różna (już na zdjęciach widać inne kolory przednich błotników, w jednym miejscu jest też zaciek klaru). Poza tym licznik nie działa (nie jest podświetlony), tzn. podobno czasem działa, ale jak oglądałem, to nie działał. Nic nie wiadomo o historii serwisowej. Mechanicznie generalnie wydał mi się w porządku.LS* wrote:Strasznie długo się nie sprzedaje, a cena dość atrakcyjna.
Nie było.Lis wrote:https://www.olx.pl/oferta/lexus-ls-400- ... iwbjr.html
-
- Lex Driver
- Model Lexusa: LS400
Oglądałem go. Zniechęcać w tej cenie może to, że był podmalowywany niemal z każdej strony, a jakość tych prac była różna (już na zdjęciach widać inne kolory przednich błotników, w jednym miejscu jest też zaciek klaru). Poza tym licznik nie działa (nie jest poydświetlony), tzn. podobno czasem działa, ale jak oglądałem, to nie działał. Nic nie wiadomo o historii serwisowej. Mechanicznie generalnie wydał mi [/quote]LS* wrote:Strasznie długo się nie sprzedaje, a cena dość atrakcyjna.
26 tys za wymalowanego laciatego LSa to chyba sporo...
-
- Moderator
- Model Lexusa: Lexus
Za 2 miesiące do tego łaciatego trzeba będzie dodać pewnie z 10k. Jak ustawa o akcyzie przejdzie.
-
- Lex Driver
Moze i tak.... ale on stoi pol roku:)owczar wrote:Za 2 miesiące do tego łaciatego trzeba będzie dodać pewnie z 10k. Jak ustawa o akcyzie przejdzie.
-
- Moderator
Jeśli ktoś poważnie szuka LS400 to ja bym już planował wycieczkę za zachodnią granicę i szukał czegoś.
-
- Lex Driver
Ta akcyza to juz na 100% bedzie?owczar wrote:Jeśli ktoś poważnie szuka LS400 to ja bym już planował wycieczkę za zachodnią granicę i szukał czegoś.
-
- Moderator
Według mnie przejdzie na 90%. Chyba że będzie sprzeczna z jakąś ustawą UE. Jasiński robi wszystko by weszło od 1 stycznia.
-
- Lex Driver
13 tys akcyzy za ls400.... ladna baniaowczar wrote:Według mnie przejdzie na 90%. Chyba że będzie sprzeczna z jakąś ustawą UE. Jasiński robi wszystko by weszło od 1 stycznia.