Stary ale minę dorwałeś. :O Ale nie martw sie każdemu sie zdarza, sam miałem podobne problemy z Audi A6, zorientuj sie lepiej jaka jest historia auta bo może lepiej z niego uciekać.
btw. tam poszło coś takiego jak moduł komfortu w tym audi i podobno dlatego szalała wiekszość sprzętu w aucie. Nie wiem czy Lexus IS ma coś takiego ale to by sporo wyjaśniło.
skoro słychać silniczek, wjedz na kanał zrzuć wężyk z pompki i zobacz czy leci jak nie zapchana pompka, powinny być 2 pompki osobne, większa na xenon, mniejsza na szybe
Spryskiwacze byly extra wypasem pompki sa dwie kazdy spryskiwacz ma osobna wiem bo wymienialem jeden trzeba sprawdzic wezyki xenony byly dopiero po liftingu montowane
A ja mam teraz problem, bo mam ułamaną dyszę od spryskiwacza lewego reflektora. Zastanawiam się co z tym fantem zrobić, bo cały spryskiwacz drogi jak cholera(ok 250), samej dyszy nie mogę nigdzie znaleźć (zresztą nawet nie figuruje jako oddzielna część w ToyoDIY), a brakującego elementu nie mam aby dolutować. Macie jakieś sugestie? Może jakaś tańsza pompka od innego modelu, albo nawet marki by pasowała?
ja tez musialem kupic spryskiwacz 250 dobra cena bierz inna pompka raczej nie podejdzie bo jest dosyc specyficzna pozatyw wiekszos aut ma dysze a pompke ososbno ty kazdy spryskiwacz ma pompke