Jakie cewki zapłonowe
- dawidek106
- Lex user
- Model Lexusa: Był IS 200, jest ACCORD 2.2 ictdi
Re: Jakie cewki zapłonowe
Ja kupowałem te z Kraśnika, koleś ma jeszcze ori po 500 zł za szt.
- jordi007
- Lex Driver
- Model Lexusa: Gs 450h
dzieki za info zrobie samochod zeby jezdzil teraz jeszcze raz na uzywkach i wezme je na 3 razy 500zl jeszcze mozna przezyc w miesiacu i włoze je na raz bedzie to najlepsze rozwiazanie
- tomcio105
- Lex Driver
- Model Lexusa: IS 200
Ceny na necie często mają duży rozstrzał.... a co za tym idzie czasami różną jakośćjordi007 wrote:wsu,ie ta bremi ma dobre opinie ale znalazłem w dwoch cennach w krasniku za 250 zł i w ipartsie za 170 zł ciekawe czy to nie jakas podróba

Co do ew. używek to zawsze możesz założyć temat na forum w dziale kupie i myślę, że ktoś może mieć w całkiem dobrym stanie oryginały.
- V-TEC
- Lex user
Cześć, potrzebuje na gwałt cewki. Wiem, że tanie zamienniki długo nie pożyją ale mam cztery do wyboru chce w miarę najlepsze. Są NTY, magneti marelli, oyodo, i mobiletron. Jest szansa, że któraś pojeździ więcej jak 5kkm?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Tantarian
- Lex user
Szkoda, że w tych opcjach nie masz Bremi. Jak już zamiennik, to tego polecają. Wymieniałem na taką 35k km temu. Drugą wymienił już ktoś przede mną i też działa do dziś.V-TEC wrote:Cześć, potrzebuje na gwałt cewki. Wiem, że tanie zamienniki długo nie pożyją ale mam cztery do wyboru chce w miarę najlepsze. Są NTY, magneti marelli, oyodo, i mobiletron. Jest szansa, że któraś pojeździ więcej jak 5kkm?
Pozdrawiam.
- bulikcbr
- Lex user
- Model Lexusa: był IS 200 jest RX 400
dokładnie bierz bremi sa po 180 sztuka
- V-TEC
- Lex user
Chętnie kupie brzmi czy tam ori używki od Rikiego ale każdy dzień się liczy a mam na miejscu dostępne takie i coś trzeba wybrać. Serwis mi kilka kkm temu włożył mi marelli i jeszcze śmiga
- Iron man
- Nowy lex user
- Model Lexusa: rx300
Ja do swojego RX300 założyłem komplet nowych Magneti Marelli. Jedna wysypała się po niecałych 3 tys. km.
- bulikcbr
- Lex user
- Model Lexusa: był IS 200 jest RX 400
dałem Ci namiar na tanie bremi i kurierem masz na drugi dzień
- mireck
- Lex user
- Model Lexusa: IS200 SC BlackPearl
Wybaczcie za odkop, ale co do Magneti Marelli to - przejechane na 6 ponad 60 kkm i dopiero wymiana, teraz na Denso xd Nie wiem jakim cudem wam szybciej padały.
Ponoć lepsza używana Denso niż nowy zamiennik, ale ciężko określić stan używki przed kupnem.
Ponoć lepsza używana Denso niż nowy zamiennik, ale ciężko określić stan używki przed kupnem.