Na ostatnim spocie przyjeliśmy że można by spoty organizować w pierwsze wtorki miesiąca. Jako że pierwszy wtorek maja wypada w długi weekend to spotkanie robimy tydzień później czyli 10.
WAŻNE:
Jeśli jesteście chętni na spotkanie na otwartym powietrzu to padła propozycja: parking BUW. Moim zdnaiem całkiem rozsądnie bo centrum warszawy więc nikt nie może narzekać. Jeśli jesteście chętni żeby sie przenieść na zewnątrz to wypowiadajcie się tutaj. Jeśli macie propozycje jakiegoś innego otwartego miejsca też rzucajcie
Ja osobiście nie jestem jeszcze pewny czy bede na spocie ponieważ moje auto jest rozebrane i nie wiem czy uda sie je poskładać do 10 maja (licze na to że jednak tak bo troche mi to nie na ręke).
Uważam że jest to niezłe miejsce i stanowczo starczy na nasze potrzeby taki parking. Jednak jeśli o mnie chodzi to ja jutro na 90% nie dam rady bo mam teraz bardziej napięte dni (i nie, nie chodzi o PMS ). Jak by się coś jednak zmieniło to zawitam ale nic nie obiecuję.
Skoro zatem nie bede obecny nie bede się rządzić. Niech ktoś (może jakaś jedna osoba) podejmie męską decyzję odnośnie miejsca spotkania, ja najwyżej pomoge poinformować ludzi i roześlę PW.