Muszę przyznać że program robi robotę. Ostatnio walczyłem z pandą brata. Był ogromny problem z pracą na jałowym auto falowało w dużym zakresie i gasło, spalanie ponad 10 i to w trasie

Dramat był kulać się tym po wawie w korku... Oczywiście praktycznie wszystko zostało pozmieniane swiece rozrzad przewody , filtry itd nic nie pomogło. Auto było na oryginalnym kompie fiutowskim, cos było z map, to tez zmienilismy i dalej zonk. Pojechało na skasowanie adaptacji przepustnicy i zero poprawy. Sterownik poleciał na sprawdzenie w wawie do speców i ok. Podpowiedzieli że może przepustnica, no ale wg jakiegos tam kompa wszystko było ok... Już bez jakiejkolwiek nadziei kupiłem używkę wrzuciłem i znowu to samo faluje i gasnie. Mysle trzeba spiąć z launchem i coś pogrzebać i tutaj znalazłem opcje skasowania wszystkich adaptacji oraz opcje "nauki" przepustnicy na nowo. Zrobiłem to i jak ręką odjął

Oczywiście od razu polecieliśmy się przejechać żeby wszystkie systemy "douczyć" i od tego czasu zero jakiegokolwiek problemu. Spalanie też wróciło do normy czyli ok 5 litrów. Także jak ktoś grzebie przy autach to myślę sprzęt bardzo fajny.