Fifkers wrote:ptu wrote:Fifkers wrote:Przecież po to pytam, bo nie chcę wybrzydzać przy kupnie tylko sobie dołożyć później to co bym chciał mieć jak znajdę fajny egzemplarz z kiepskim wyposażeniem

Wybrzydzaniem byłoby szukanie igły z full wyposażeniem w niskiej cenie.
Co do foteli nie jestem Ci w stanie pomóc, ale jeśli chodzi o ML to osobiście w weekend mam zamiar się za niego wziąć bo będę wsadzał radio z ML do mojego GS'a, w którym go nie ma. Jak chcesz to będę mógł zdać relacje co z tego wyszło

Byłbym wdzięczny, a myślę, że i innym w przyszłości się przyda

Przekładasz samo radio czy komplet z głośnikami?
Właśnie skończyłem przekładać samo radio (póki co radio

). Jeśli chodzi o przekładkę to wszystko pasuje. Wszystkie wtyczki pasują no i oczywiście jednej brakuje tej od GPS, ale za parę dni być może będę miał już antenę i komputer od nawigacji i też to wpakuje. Głośników od ML nie wsadzam bo nie ma sensu, gdyż różnica jest naprawdę znikoma i te z lexus premium system są dla mnie wystarczające. Oczywiście jeśli bardzo Ci zależy na ML to myślę, że przełożysz go bez problemu. Jak już kiedyś się zdecyduje na ulepszanie audio to wsadzę jakieś inne, lepsze głośniki oprócz tych co już są. Ogólnie oprócz nawigacji to w radiu z bogatszej wersji wszystko działa jak należy. Zastanawia mnie natomiast jedno niebieskie wejście (w czerwonych kółkach) w obydwu egzemplarzach (zdjecie ponizej) . Na forum już był poruszany ten temat, ale nie było jednoznacznej odpowiedzi.
viewtopic.php?t=15191 Ktoś coś wie na jego temat?
mosiek7569 wrote:W ML jeden głośnik jest w desce na środku (przy przedniej szybie). Będziesz tam coś wycinał czy pobawisz się w przekładanie całej deski. Chyba to dużo roboty.
To nie jest głośnik od ML. Ja go mam a oryginalnie nie miałem ML.