Ja dziś miałem ciekawą przygodę z hamulcami ale to opisze gdzie indziej

Kolega oczywiście próbował dochodzić swojego ale importer podważył jego roszczenia tym ,że montaż nie nastąpił w autoryzowanym (przez EBC) serwisie. Pytanie tylko gdzie zwykły śmiertelnik ma znaleźć listę takich sewisów. Koniec końcem kumpel olał, bo zwyżka na AC była do przeżycia:) Piszę bardziej jako ciekawostkę i ostrzeżenie żeby mieć się zawsze na baczności, bo pewnie mogło to się zdarzyć w każdym innym setupie hamulców.Ralfx wrote:Jak znajdziesz jeszcze 1 identyczny to zmieniam zdanieTakie przypadki to 1/100000 a więc nie ma co sie tam przejmować. Moim zdaniem kolega powinien był zareklamować produkt i zażądać odszkodowania. Chyba że już mu się nie chciało a taką rezygnacją najczęściej koczą się kłopoty konsumentów z wadliwym towarem/usługą i ponownie wygrywa producent.
Ja dziś miałem ciekawą przygodę z hamulcami ale to opisze gdzie indziej
Z tymi EBC to nie do konca z tym sportem i torami, nawet red stuff sa przeznaczone do aut z mocami po prostu ponad 200 kucyrsz1981 wrote:Tak ale koszt ponad 400zł za os przednia + 300zł za tylna to niemały wydatek.
Poza tym we wczes niejszych postach jest informacja że komuś kiedyś pękł klocek i narobił szkód a na dodatek na grzyba mi sportowe klocki?W rajdach ani na torze jezdzil nie bede.
Users browsing this forum: Amazon [Bot] and 1 guest