Także co tu jest wiochą to...[/quote]adamsky73 wrote:Bielsk – gmina wiejska w Polsce położona w województwie mazowieckim
raczej nie uważam, żeby to czy ktoś jest z gminy wiejskiej z województwa mazowieckiego od razu świadczyło o kimś, ale co może o tym wiedzieć ktoś komu nie przeszkadza gaz w LS i to IV, także co tu jest wiochą niech każdy odpowie sobie sam
prestiż i instalacji gazowej ...adamsky73 wrote:Tylko zauważ, że tutaj na forum raczej nie pytają o gaz ci, którzy poszli do salonu, wyjechali nowym LS-em za 500-600K i chcą od razu wrzucić do niego gaz. LS460 z początku produkcji jest w tej chwili chyba najtańszym japońskim pojazdem na polskim rynku w swojej klasie biorąc pod uwagę osiągi, prestiż i inne pierdoły. A dlaczego? Bo nie ma do niego sensownej instalacji gazowej. Jak ktoś nie robi dużych przebiegów albo nie zapier...ala jak wariat, to użytkowanie tego auta ma sens. Ostatnio jechałem z Wawy do Zielonej Góry i na autostradzie przy prędkości 130 km/h na całej trasie spalanie wyniosło 8,9 l/100 km. Ale jeśli ktoś zamierza zrobić 50 000 km rocznie to musi być zdrowo rąbnięty, żeby z jakiejś wyimaginowanej filozofii dokładać do paliwa jeśli nie jest to konieczne.
Można by powiedzieć, że generalnie siarą i wsią jest kupowanie używanego samochodu zamiast iść do salonu i kupić nowy. Nobilitacja starym złomem w którym ktoś przed Tobą pierdział w stołek kilka lat? Wieś!
Odpowiem wam obu jednocześnie.ledziu wrote:Marek ale Ty ze swoim gs300 mającym pewnie około 10lat dla właściciela nowej daci logan też jesteś wieśniakiem bo silisz się na znaczek "L" a masz starego parcha który jest tańszy od Daci z elektrycznymi szybami... jak do Daci dołożysz klimę to dopiero jest polewka z Ciebie.![]()
Czyli punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...![]()
Ja w sumie jestem też wieśniakiem bo na LPG zrobiłem z pół miliona kilometrów
Szanujcie chociaż markę, którą tak ponoć uwielbiacie.