Lexus też mi się podoba, może mniej, ale wnętrze i te opowieści p wyciszeniu i komforcie mnie do niego skłaniają

Miałem wcześniej japońca, Honde Legend KA9 i bardzo miło wspominam to auto

Skoda to nie to wykonanie nie ta jakość.Cichy1480 wrote:Ale serwis Legenda nie należy do tanich, raz byłem świadkiem że części nie można było dostać w serwisie i trzeba było szukać rozbitka.
A myślałeś może na Skoda Superb? Dobra fura
Ja na co dzień jeżdżę gs300 mk2 i w sumie bardzo polecam to auto.
No ja mam UCF30 kupiłem w listopadzie 2016r z kilkoma rzeczami i do zrobienia o czym sprzedawca poinformował i naprawiłem sobie. Od tamtej pory zrobiłem 30 tys km i jeżeli nie liczac awarii wzmacniacza spowodowanej tym ze ktoś założył subwoofer o impedancji 4 ohm a seryjnie 16ohm i profilaktyczną wymianą chłodnicy bo widziałem zapocenie przy króćcach to nic się nie zepsuło.Lechu_ wrote: Tylko właśnie pytanie. Jak to się będzie spisywać na codzień. No i ewentualnie gdzie części szukać. I jaką gotówkę trzeba mieć![]()
Skoda to nie to wykonanie nie ta jakość.Lechu_ wrote:Cichy1480 wrote:Ale serwis Legenda nie należy do tanich, raz byłem świadkiem że części nie można było dostać w serwisie i trzeba było szukać rozbitka.
A myślałeś może na Skoda Superb? Dobra fura
Ja na co dzień jeżdżę gs300 mk2 i w sumie bardzo polecam to auto.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests