Cześć

Mam parę pytań/problemów związanych z lexem IS200.
1. Gaz - instalacja Stag4, dokładnych podzespołów nie znam.
-Z gazownikiem walczymy z wysokim spalaniem. Mapy są dobre, czasy, ciśnienie w normie, jedzie dobrze - bez muła. Spalanie: 22L/111km, czyli około 20L/100km (pomiar standard, do pełna, 100km [w tym przypadku akurat 111km] i znów do pełna). Nie mam pomysłu co może być nie tak, pod komputerem wszystko wygląda w porządku, gołym okiem też. Jakieś pomysły? Na dniach będziemy się bawić mniejszymi wtryskami żeby zobaczyć czy coś się zmieni.
-Przy dodawaniu gazu na LPG czuć szarpnięcie (raczej tylko podczas ruszania), na benzynie nic takiego nie ma miejsca. Widziałem temat o tym, ale nie widziałem powodu z czego to wynika.
2. Fotele
-Mam welurową tapicerkę, wiadomo, że do zmiany, ale mam pytanie, na które się nie natknąłem na forum: podejdą jakieś fotele z innego modelu Lexusa?
-Przy okazji: ma ktoś może jakiś schemat podłączenia elektrycznych foteli z grzaniem do samochodu bez elektrycznych foteli? (Widziałem na forum tematy o przekładkach foteli lecz nie widziałem żadnych schematów czy instrukcji na ten temat, a nie ukrywam, że dopiero będę zaczynał przygodę z takimi rzeczami, a chciałbym zrobić to dobrze, a nie jak sąsiad za flaszkę

Miłego dnia