Otoz pewnego goracego dnia na dlugiej trasie mialem wrazenie, ze nagle jakby cos cicho strzelilo, zapalily sie kontrolki na panelu od klimu i teraz zawsze sie 2 swieca nawet jak klima nie dziala Od razu poczulem na nodze jak robi mi sie ciepla cala kolumna za radiem, popielniczka i nawiewem. Radio nawet po krotkiej trasie jest gorace, jak sie dotknie reka to z przodu cieple, jak wyciagne to blachy z tylu gorace.
Druga kwestia - jak wyciagne radio to jest taka wiazka z biala wtyka, ktora nigdzie mi nie pasuje, z nia biegna 2 kable niebieski i zolty, jeden jest uciety i nigdzie nie doczepiony (tak mial jak go kupilem) i nie moge znalezc gdzie go dopiac, podejrzewam, ze dlatego nie gra mi jeden glosnik z tylu. Glosnik sprawdzalem, jest ok.
Inna kwestia to ,ze na wlaczonym nagnetofonie wraz ze wzrostem obrotow slysze w glosnikach buczenie, taki lekki gwizd, ktory wzrasta wraz z obrotami silnika - gdzies jest przebicie czy co?
Wylacze radio i nie ma tego. Czyli silnik mi gra w glosnikach

Dodam, ze gdzies mi ucieka 0,3v z ladowania, jest 13,8-13,9 i rano czasami rozrusznik nie ma sily ukrecic, musze ladowac, bo robie w zasadzie krotkie trasy i na ma ladowania w ogole .
Wrzucic moze jakies zdjecia? Bylbym wdzieczny jakby ktos cos...