WItajcie,
orientował się może ktoś z was, czy jeżeli zakupiłbym komplet głośników ML do IS'a III (przed liftem) wraz ze wzmacniaczem (nie wiem czy radio też jest konieczne i różni się czymś prócz loga ML?), czy będzie jakiś problem z połączeniem tego pod całą instalacje? Koniecznie byłyby jakieś przeróbki, czy obyłoby się bez szarpania - Plug&Play?
IS III - dokładka Mark Levinson
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS
-
- Nowy lex user
Witam,
Na pewno trzeba będzie także wymienić wzmacniacz. Ponadto przypuszczam aczkolwiek sam się zastanawiam że okablowanie do pozostałych głośników też trzeba będzie położyć. Natomiast niech wypowie się ktoś bardziej w temacie bo sam myślę nad takim krokiem
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Na pewno trzeba będzie także wymienić wzmacniacz. Ponadto przypuszczam aczkolwiek sam się zastanawiam że okablowanie do pozostałych głośników też trzeba będzie położyć. Natomiast niech wypowie się ktoś bardziej w temacie bo sam myślę nad takim krokiem
-
- Nowy lex user
Ktoś coś bo sam się zastanawiam
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: IS300h
Re: IS III - dokładka Mark Levinson
Witam,
Też się nad tym zastanawiam, dotyczy 2 Lexów, IS 300h Comfort i CT 200h Elegance z 2015...dajcie znać, czy da się zrobić
Też się nad tym zastanawiam, dotyczy 2 Lexów, IS 300h Comfort i CT 200h Elegance z 2015...dajcie znać, czy da się zrobić
-
- Nowy lex user
- Model Lexusa: Is 300h
Re: IS III - dokładka Mark Levinson
Witam. Jeżeli będziecie chcieli sprzedać wzmacniacz o numerze 86280-53190 chętnie odkupie .