Co do bycia mikronauta to na spokojnie

I to jest właśnie siła internetu... to tak jak kiedyś słuchałem wypowiedzi tresera psów który się śmiał z tych co kupują Owczarka Niemieckiego o imieniu "Szarik" bo "Szarik" w internecie/filmie jest mądrym psem, rozbraja bomby, nosi lekarstwa... a tu nagle w domu nowy posiadacz "Szarika" po tym jak mu pies odgryzie nogę od stołu wpada w traumę pt. ojej przecież to na ekranie taki mądry piesek...pobsky8 wrote:Coobcia znam co prawda tylko z sieci i muszę powiedzieć że za tyle Zetek których wyprowadził spod swoich skrzydeł to należy mu się szacun.
Ja piero...le, jak to przeczytałem to oplułem monitor ze śmiechu, ja nie wiem czy on po tej akcji z moim Lexem w to wierzy czy wierzy internetom a myśli że natrafił na zjeba takiego jak ja co się troszkę czepia czy o co kaman ale to mało poważnedzadzar wrote:kluczyk garage na pytanie o uturbienie IS300. Wyliczyli sobie za taki zabieg 9k zł z zostawieniem seryjnych korb i skrzyni (automat 5 biegów), modyfikacje w wydechu - do połowy przelot 2,5'' reszta ponoć ogarnia bez problemu. W teorii miałoby wyjść z tego jakieś 350KM
Zejdź na ziemiędzadzar wrote:Hej,
Odgrzewam trochę kotleta. Ostatnio odpisał mi niejaki kluczyk garage na pytanie o uturbienie IS300. Wyliczyli sobie za taki zabieg 9k zł z zostawieniem seryjnych korb i skrzyni (automat 5 biegów), modyfikacje w wydechu - do połowy przelot 2,5'' reszta ponoć ogarnia bez problemu. W teorii miałoby wyjść z tego jakieś 350KM. I teraz jedno pytanie z mojej strony, czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tejże firmy, jakieś doświadczenia? ewentualnie może ktoś coś takiego u nich już robił. Wiem że Michał z forum u nich lexa kręcił ale zwalili mu mapowanie, poza tym jak już w temacie było mówione, taki zabieg jest mocno naciągany. Być może jest tutaj ktoś kto robił u nich coś takiego i jestem ciekaw czy jego lex jeszcze żyje
Pozdrawiam.
ledziu wrote:,
No i jestem ciekaw po co Ci ktos podaje moc jak i tak Twój silnik i skrzynie zabije niutek
To nie ma znaczenia bo łyknąć łyknie ale pierdo...lnięcia z nm już nie łyknie a do tego jej praca po modach motorowni bedzie przypominać finał pracy ucznia zpt obroniony na mierny...gmiter wrote:ledziu wrote:,
No i jestem ciekaw po co Ci ktos podaje moc jak i tak Twój silnik i skrzynie zabije niutek
Skrzynię da się łatwo przerobić aby łykała trochę więcej niuta. Koszta to jakieś 30-50zł w częściach + nowa oliwa.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests